Mielenkiintoista asiaa alan ammattilaisilta.

IDGA Finland ja Game Makers of Finland järjestävät tänään kello 17.00 Kampin Kauppakeskuksen ravintola Maxinessa seminaarin, jossa puhutaan kotimaisen peliteollisuuden tilasta ja muista tämän hetken kuumimmista aiheista.

Game Makers of Finland on maailman ensimmäinen pelialan työntekijöiden liitto. Mukana seminaarissa on myös Suomen IGDA eli International Game Developers Association.

Tilaisuuden keskustelijoina ovat Mariina Hallikainen (Colossal Order), Koopee Hiltunen (Neogames), Joona Häll (Metropolia) ja Jenny Tirkkonen (Sulake).

Keskustelutilaisuuden jälkeen luvassa on vapaata seurustelua ja mahdollisuus osallistua CV-klinikalle ja kuvaussessioon, josta saa ammattivalokuvaajan nappaaman naamakuvan itselleen.

Tapahtuma on maksuton kaikille pelaamisesta ja pelialasta kiinnostuneille. Osallistujien tulee kuitenkin olla 18 vuotta täyttäneitä. Löydät tapahtuman Facebook-sivut täältä.

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli