Kuukausien spekulaatio on tullut päätökseen, kun Call of Dutyn 2020 -pelijulkaisun nimi paljastui. Call of Duty: Black Ops Cold War -titteli vuoti nettiin Doritos-kampanjasta.

Uudet Call of Duty -pelit saavat yleensä trailerit ja pelivideoita jo toukokuuhun mennessä, mutta tänä vuonna ei olekaan asiat normaalisti.

Aiemmin vuodot eivät ole asettaneet mitään varmaksi, mutta nyt asiaan on tullut muutos. Doritos-sipsibrändin kampanja yhdessä Call of Dutyn kanssa paljasti pelin nimen ja logon ensimmäistä kertaa.

Kuva: Treyarch

Uusi Call of Duty -peli tulee yleensä lokakuussa, ja tietovuoto vaikuttaisi julkaisun olevan ajallaan. Toinen vuotanut kuva kertoo kampanjan alkavan lokakuun alussa.

Kuva: Treyarch

Virvoitusjuoma Mountain Dew piti kampanjan lokakuun alussa 2019, ja Call of Duty -julkaisu tapahtui lokakuun 25. päivä. Mountain Dewin ja Doritosin omistaa sama yhtiö PepsiCo, joten brändeillä luultavasti on samanlaiset promootio-suunnitelmat.

Vaikka Activision on ollut hiljaa vuoden 2020 Call of Duty -julkaisusta, vaikuttaisi että peli tultaisiin julkaisemaan ajallaan lokakuussa 2020.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r

Kuva: Treyarch