Tämä pitää nähdä, niin saa heti hypen käyntiin: 10 minuuttia CS:n major-turnausten muistelua. Luvassa on kylmiä väreitä, hienoja tappoja ja nostalgiaa.

Major-turnaus on järjestetty 15 kertaa. Counter-Strike: Global Offensiven suurimmat, arvostetuimmat ja parhaat turnaukset alkoivat Ruotsissa 2013. DreamHack Winter 2013 pidettiin Jönköpingissä 250,000 dollarin palkintopotilla ja mukaan pääsi 16 joukkuetta. Fnatic kruunattiin mestariksi, kun Ninjas in Pyjamas kaatui finaalissa.

Valven turnauksia on järjestetty useassa eri maassa. Löytyy Ruotsia, Puolaa, Saksaa, Romaniaa ja muita maita. Seuraava alkaa 26. lokakuuta Tukholmassa.

Vuosien saatossa on nähty maailman parhaat CS-pelaajat ja upeita hetkiä. Tilanteista voisi koostaa usean tunnin videon, mutta HLTV.org julkaisi 10 minuuttiin parhaat muistot.

Videolla nähdään unohtumattomia tilanteita: Marcelo ”coldzera” Davidin hyppytapot Miragessa, Janusz ”Snax” Pogorzelskin ninjailu Ninjas in Pyjamasia vastaan, Spencer ”Hiko” Martinin reaktiotappo, VAC-bannit saaneen Hovik ”KQLY” Tovmassianin hyppytappo, Olof ”olofmeister” Kajbjer Gustafssonin boosti Overpassissa, Aleksi ”allu” Jallin taistelu tikkaissa sekä paljon muuta.

Lue myös: Valve julkaisi odotetut major-tarrat – pelaajien nimikirjoituksiin muutos

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä!