T1 laittoi Valorant-valmentajan sivuun huijauskohun takia. TSM ja T1 pelasivat VCT:n avoimissa karsinnoissa ja David Denis huijasi antamalla chatissa infoa.

Kanadalainen Valorant-valmentaja David Denis siirrettiin sivuun Pohjois-Amerikan toiseen VCT-karsintaan, sillä hän huijasi ensimmäisessä karsinnassa kommunikoimalla chatissa pelin aikana.

Lue myös: T1:n Valorant-joukkueen valmentaja rikkoi sääntöjä karsinnoissa

T1 tiedotti tutkineensa ottelua Team SoloMidia vastaan ja myöntää sääntöjen rikkomisen. Riot Games on antanut joukkueelle luvan kilpailla toisissa avoimissa karsinnoissa.

T1

@T1
Official statement regarding #VALORANT.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Valmentaja David Denis kirjoitti oman vastauksensa tilanteeseen:

– Ensinnäkin haluan tehdä selväksi, että kadun tekojani. En edustanut pelaajiamme, T1:n organisaatiota tai faneja hyvin ja olen pahoillani. Aion pohtia toimintaani ja varmistaa, että tämä ei koskaan toistu.

– Riot on tutkinut rooliani avoimissa karsinnoissa täysillä pääsyillä kaikkeen viestintääni pelaajien kanssa karsinnan aikana. Viestintälokit osoittavat, että kaikki viestintäni pelaajien kanssa tapahtui kierrosten välillä tai jo kuolleen pelaajan kanssa. Yksi poikkeus tähän oli ”help sewers”. Tälle ei ole tekosyitä. Voin vain sanoa, että en ajatellut ennen kuin toimin.

Lue myös: FIFA-marketin pimeä puoli – pelaajat käyttävät hyväksi traagisia tilanteita

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!