Supertähden paluu venyy, nuori osuja kovan paikan edessä!

Supertähden paluu venyy, nuori osuja kovan paikan edessä!
© Kuva: Ninjas in Pyjamas

Ruotsalainen NIP on ollut jo pidemmän aikaa vaikeuksissa, sillä Nicolai ”dev1ce” Reedtz on ollut pitkällä sairaslomalla. Nyt näyttää siltä, että supertähden paluu venyy entisestään, jonka myötä nuori osuja pääsee tai joutuu kovan paikan eteen.

Reedtzin terveystilanne on puhuttanut CS:GO maailmaa pidemmän aikaa. Joulun aikaan oli paljon uutisointia, että dev1ce olisi kyllästynyt joukkueeseensa ja halajaa takaisin Astralikseen. Reedtz kuitenkin rikkoi radiohiljaisuuden pikaisesti huhujen alettua leviämään ja leikkasi niiltä samantien siivet. Kyse oli vain ja ainoastaan hänen mielenterveydestä erittäin raskaan vuoden jälkeen ja joukkue ei missään nimessä ollut vaihtumassa.

Lue myös: ENCE perustaa pelaaja-akatemian – suunnitelmana löytää CS-lupauksia

Jos tweetti ei näy, voit lukea sen täältä!

Reedtz ei ole vielä pelikunnossa, jonka myötä NIP on joutunut tekemään erinäisiä ratkaisuita saadakseen pidettyä joukkueen pelikentällä. Ninjasilla on kuitenkin valttikortti takataskussaan, sillä heidän akatemiajoukkue Young Ninjas on alkanut luomaan erinomaisia CS:GO pelaajia. 19-vuotias Love ”phzy” Smidebrant on nyt nostettu mukaan NIP:n rosteriin ja Fnaticin organisaatiossa in-aktiivisena pelaajana istuva Jack ”Jackinho” Ström Mattsson liittyy Young Ninjasin kokoonpanoon stand-in pelaajaksi, kunnes ”devve” palaa takaisin pelikentille.

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen täältä!

Phzy on nähty dev1cen tilalla jo pariin otteeseen NIP:n ykköskokoonpanossa ja esiintynyt todella ennakkoluulottomasti serverillä. Nuori osuja on kuitenkin jälleen kovan paikan edessä, sillä täytettävänä olevat saappaat ovat todella suuret. Kukaan tuskin odottaa hänen pelaavan samalla tasolla Reedtzin kanssa, mutta edessä on jälleen loistavia näytönpaikkoja hänen omaa peliuraansa ajatellen!

Lue myös: TSM kertoi Valorant-kokoonpanon vuodelle 2022 – Wardell tähdittää

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.