Ruotsalainen NIP on ollut jo pidemmän aikaa vaikeuksissa, sillä Nicolai ”dev1ce” Reedtz on ollut pitkällä sairaslomalla. Nyt näyttää siltä, että supertähden paluu venyy entisestään, jonka myötä nuori osuja pääsee tai joutuu kovan paikan eteen.

Reedtzin terveystilanne on puhuttanut CS:GO maailmaa pidemmän aikaa. Joulun aikaan oli paljon uutisointia, että dev1ce olisi kyllästynyt joukkueeseensa ja halajaa takaisin Astralikseen. Reedtz kuitenkin rikkoi radiohiljaisuuden pikaisesti huhujen alettua leviämään ja leikkasi niiltä samantien siivet. Kyse oli vain ja ainoastaan hänen mielenterveydestä erittäin raskaan vuoden jälkeen ja joukkue ei missään nimessä ollut vaihtumassa.

Lue myös: ENCE perustaa pelaaja-akatemian – suunnitelmana löytää CS-lupauksia

Nicolai Reedtz

@dev1ce
1/5: Hey guys, 2021 has been a tough year for so many people, myself included. Today there is new speculation as to the reason why I’m currently taking time out: I shouldn’t have to, but as it’s proving unfair on my team mates, I thought it best to offer an explanation...

Jos tweetti ei näy, voit lukea sen täältä!

Reedtz ei ole vielä pelikunnossa, jonka myötä NIP on joutunut tekemään erinäisiä ratkaisuita saadakseen pidettyä joukkueen pelikentällä. Ninjasilla on kuitenkin valttikortti takataskussaan, sillä heidän akatemiajoukkue Young Ninjas on alkanut luomaan erinomaisia CS:GO pelaajia. 19-vuotias Love ”phzy” Smidebrant on nyt nostettu mukaan NIP:n rosteriin ja Fnaticin organisaatiossa in-aktiivisena pelaajana istuva Jack ”Jackinho” Ström Mattsson liittyy Young Ninjasin kokoonpanoon stand-in pelaajaksi, kunnes ”devve” palaa takaisin pelikentille.

Jonas Gundersen

@jonasgundersen
We are giving @dev1ce the time he needs to come back and keep building @NIP with us - just like we would any other injured player. We built Young Ninjas for exactly this type of situation - a wider bench. Let's take BLAST @phzycs!

Thanks to @Jackinhocs for subbing in for YN!

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen täältä!

Phzy on nähty dev1cen tilalla jo pariin otteeseen NIP:n ykköskokoonpanossa ja esiintynyt todella ennakkoluulottomasti serverillä. Nuori osuja on kuitenkin jälleen kovan paikan edessä, sillä täytettävänä olevat saappaat ovat todella suuret. Kukaan tuskin odottaa hänen pelaavan samalla tasolla Reedtzin kanssa, mutta edessä on jälleen loistavia näytönpaikkoja hänen omaa peliuraansa ajatellen!

Lue myös: TSM kertoi Valorant-kokoonpanon vuodelle 2022 – Wardell tähdittää

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!