Suomi lähti tavoittelemaan FIFAe Nations Seriesin playoff-paikkaa. Vain lohkovoitolla Suomi pääsisi suoraan playoff-vaiheeseen.

Torstaina ensimmäisessä ottelussa Suomi kohtasi Belgian ja Suomea edusti tuore Suomen mestari Jesse ”Kossu72” Kosamo ja Jeremias ”jerkos” Kosamo. Tiukan ottelun päätteeksi Suomi otti täydet pisteet kotiin 2-1 voitolla.

Illan toisessa ottelussa Kosamon veljekset kohtasivat Espanjan. Ottelussa maaleja ei nähty, eli molemmat maat ottivat pisteen itselleen.

Kolmannessa ottelussa Suomea vastaan tuli Ranska. Ensimmäisen puoliajan jälkeen peli oli tasatilanteessa 1-1. Toisella puoliajalla Suomi siirtyi 2-1 johtoon puoliajan alussa, mutta harmittavasti Ranska tasoitti aivan ottelun lopussa 2-2:n ja pisteet menivät jakoon.

Illan viimeisessä ottelussa Suomi kohtasi Israelin. Kotijoukkueena pelannut Israel siirtyi ensimmäisellä puoliajalla johtoon. Toisella puoliajalla molemmat maat tekivät maalin, eli Israel voitti illan viimeisin ottelun.

Päivän pelien jälkeen Suomi on lohkossa neljäs viidellä pisteellä. Torstain peleihin jäi siis hieman parannettavaa, mutta Suomen onneksi lohko on tasainen ja lohkokärki Ranskalla on illan päätteeksi seitsemän pistettä. Kaikki on siis vielä omissa käsissä suoran playoff-paikan tavoittelussa.

Lohkon toinen ottelupäivä on perjantaina 3. maaliskuuta.

Lähde: Palloliiton tiedote