DreamLeague Major -turnaus ei sujunut suomalaisvahvisteiselta Team Liquidilta lainkaan toivotulla tavalla.

Team Liquid on ollut jo pitkään yksi Dota 2 -pelin kärkijoukkueista. Vuonna 2017 tiimi onnistuikin nappaamaan itselleen The International 7 -turnauksen mestaruuden ja miljoonien dollarien palkintopotin. Kuitenkaan käynnissä oleva kausi ei ole mennyt joukkueelta toivotulla tavalla.

Liquidin riveissä pelaa myös suomalainen Lasse ”MATUMBAMAN” Urpalainen.

Käynnissä oleva DreamLeague Major -turnaus päättyi Team Liquidin kannalta karvaasti. Joukkue sijoittui omassa lohkossaan kolmanneksi, eikä täten onnistunut pääsemään ylempään ottelukaavioon.

Paras yhdestä mentaliteetilla pelatut alemman ottelukaavion pelit torppasivat Team Liquidin osalta heti alkuunsa, kun vastaan asettui Etelä-Amerikasta ponnistava Chaos Esports Club.

Chaos piti ohjat käsissään alusta asti ja kohtaaminen päättyi lopulta alle 22 minuuttiin. Tässä vaiheessa Chaos oli ennättänyt kirimään 20 000 kullan johdon ja tappoja oli kertynyt joukkueelle 29 kappaletta, kun Liquid oli onnistunut saamaan ainoastaan seitsemän vihulaista hengiltä.

Häviämisen seurauksena Team Liquid putosi turnauksesta ja sijoittui jaetulle sijalle 13. Tämä on joukkueen huonoin tulos koko kauden aikana.

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli