Team Liquid kohtaa tänään OG:n MDL Disneyland Major -turnauksen suljetuissa karsinnoissa.

Seuraava Dota 2 Major-turnaus järjestetään Pariisin Disneylandissa ja taistelu tapahtumaan pääsystä on alkanut ensimmäisellä suljetulla karsintaturnauksella.

Lue myös: Totta se oli! – Dota 2 Major -turnaus järjestetään Pariisin Disneylandissa

Pelit huipentuvat tänään, kun kahden alkulohkon voittoisimmat tiimit ottavat toisistaan mittaa. Suomalaisittain taistelu on erityisen jännittävä, sillä toisensa kohtaavat Team Liquid ja OG. Molemmissa joukkueissa on osittain suomalainen miehitys ja kohtaamisen voittaja nappaa itselleen kutsun tulevaan megaturnaukseen.

Katsoopa tilannetta mistä suunnasta tahansa, on Team Liquid OG:lle kova vastus. Vaikka Liquid ei ole tällä kaudella pystynyt samanlaisiin näyttöihin, kuin vuosi sitten, on joukkueen yleinen suorittaminen vahvaa. Tähän mennessä Liquid on kerännyt kauden aikana 525 DCP-pistettä.

OG on puolestaan kärsinyt jatkuvista pelaajavaihdoksista, mutta nyt Antahan ”ana” Pham on tehnyt paluun joukkueen riveihin. On siis mahdollista, että OG tarjoaa todellisen haasteen Liquidille. OG:n DCP-pistesaldo on toistaiseksi pyöreä nolla.

Kohtaamisen häviäjä ei kuitenkaan joudu lähtemään kotiin tyhjin käsin, vaan tappiosta seuraa putoaminen alempaan ottelukaavioon. Periaatteessa on siis mahdollista, että molemmat joukkueet pääsevät karsintojen kautta mukaan Major-turnaukseen.

Team Liquid ja OG kohtaavat toisensa kello 19.00 ja voit seurata taistelua esimerkiksi BeyondTheSummit Twitch-kanavan kautta.

Our today's run in the #MDLDisney European Qualifier GroupStage.
#DreamOG
#MDLDisney European Qualifier Playoffs are starting tomorrow.
We'll be facing @TeamLiquid in the Upper Bracket.
#DreamOG

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli