Suomalainen Bonecold vei tärkeän finaalin ja turkkilainen tähti väläytteli taitojaan. Euroopan VALORANT Champions Tour 2021 Masters -turnauksessa Acend yllätti ja nappasi tärkeät pisteet.

Eurooopan ensimmäinen VALORANT Champions Tour 2021 Masters -turnaus huipentui sunnuntai-iltana Team Hereticsin ja Acendin kohtaamiseen finaalissa.

Team Heretics lähti suosikkina finaaliin, mutta hävisi 2-3.

Ensimmäinen kartta Split päättyi 13-7 ennakkosuosikin hyväksi. Turkin Valorant-tähti Mehmet Yağız ”cNed” İpe väläytteli Jett-agentin kanssa, mutta voittoon asti se ei riittänyt.

Toinen kartta Bind taas meni altavastaajan hyväksi 9-13. Team Heretics voitti kahdeksan (8) kierrosta putkeen n. puolessa välissä peliä, mutta muuten peli ei sujunut.

Kolmannessa kartassa Team Heretics otti taas johdon ja pääsi yhden kartan päähän mestaruudesta, kun Haven päättyi 13-9.

Santeri ”Bonecold” Sassin Acend ei luovuttanut ja erittäin tiukka neljäs kartta päättyi vasta jatkoajalla joukkueen hyväksi 12-14. Acend on voittanut kaikki kuusi (6) kilpailullista ottelua Iceboxissa. Liettualainen Žygimantas ”nukkye” Chmieliauskas oli lähellä viedä Team Hereticsin yksin voittoon 33 tapolla, mutta kantaminen ei riittänyt maaliin asti. Sassin suorituksien ansiosta edessä oli finaalin viimeinen kartta.

Ratkaisevana karttana toimi Ascent ja jo valmiiksi hyvää peliä pelannut cNed syttyi liekkeihin. Huimalla 1.51 ratingilla pelannut 19-vuotias turkkilainen todisti kuuluvansa parhaimmistoon ja vei joukkueen 11-13 voittoon.

cNed valittiin turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi.

VALORANT Champions Tour

@ValorantEsports
DOWN TO THE WIRE!

#VALORANTMasters | @valesports_eu

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Acend voitti 60,000 dollaria ja todella tärkeitä VCT Circuit -pisteitä. Seuraava Masters 2 -turnaus järjestetään Islannissa. EMEA-alueelta mukaan pääsee vain kaksi (2) joukkuetta.

Lue lisää: Ensimmäinen virallinen Valorant LAN-turnaus järjestetään Islannissa!

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.