SuNnyn ja sergej:n tähdittämä GORILLAZ CS:GO-joukkue on antanut lähtöpassit turkkilaiselle Buğra ”⁠Calyx⁠” Arkınille, kertoo HLTV.org.

Buğra ”⁠Calyx⁠” Arkın ehti olla trialilla joukkueen riveissä ainoastaan muutaman viikon, kunnes hänet päätettiin siirtää ulos joukkueesta. GORILLAZ pelasi yhdessä Calyxin kanssa Flashpoint 3 -turnauksen karsinnat, jossa joukkue joutui taipumaan puolivälierissä Copenhagen Flamesille.

Jere ”sergej” Salon ja Miikka ”suNny” Kempin lisäksi GORILLAZ-joukkueessa pelaavat Rokas ”EspirantTo” Milasauskas ja Robin ”flusha” Rönnquist.

Joukkue etsii luultavasti Calyxin tilalle AWP-pelaajaa täydentääkseen joukkueen kokoonpanon, sillä riveistä ei vielä löydy kokoaikaista AWP-pelaajaa. Markkinoilta löytyisi rooliin sopivia pelaajia, jotka olisivat GORILLAZ-joukkueeseen sopivia, kuten Kenny ”KennyS” Schrubb tai Otto ”ottoNd” Sihvo.

GORILLAZ-joukkueen neljä jäsentä ovat allekirjoittaneet sopimukset nimeämättömän uuden organisaation kanssa aiemmin tässä kuussa, mutta organisaatio ei ole vielä kommentoinut asiasta mitään julkisuuteen.

GORILLAZin kokoonpano:

Robin ”⁠flusha⁠” Rönnquist
Miikka ”⁠suNny⁠” Kemppi
Jere ”⁠sergej⁠” Salo
Rokas ”⁠EspiranTo⁠” Milasauskas

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: ENCE