Summit1g kertoi miksi Warzone on huonoin Battle Royale -peli

Twitch-tähti Jaryd ”Summit1g” Lazar kertoi striimissään miksi Call of Duty: Warzone on hänen mielestään tämän hetken huonoin Battle Royale -peli.

Call of Duty: Warzone on kerännyt suuren määrän suosiota, rikottuaan 60 miljoonan pelaajan rajapyykin vain kaksi kuukautta julkaisunsa jälkeen. Twitch-tähti Summit1g:n mielestä peli on kuitenkin tämän hetken huonoin Battle Royale.

Summit kyllästyi striimissään solo-peleissä katoilla istuviin vastustajiin, jotka vain odottavat vihollisten tulevan kohdalle. Summitin mielestä pelissä on aivan liikaa kattoja joissa pelaajat voivat piileskellä.

Vielä tyhmempiä hänen mielestään ovat katot, joille pääseminen on mahdollista vain helikopterilla ja Gulagista takaisin syntymällä, kuten toisessa videossa näkyvä stadionin katto.

Summitin mielestä Warzone on vain 150 pelaajan kuurupiilopeli, joka ei vaadi ollenkaan taitoa – sillä päähän ampuminen on turhaa, aseet ampuvat laserin tarkasti, ja voit piileskellä jokaisessa rakennuksessa.

Infinity Ward on kertonut tekevänsä muutoksia pelin karttaan Season 4:n saapuessa kesäkuussa. Ainakin siihen asti on pelaajien keksittävä omia keinojaan kattocamppereiden päihittämiseksi.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r

Kuva: Twitch-kuvakaappaus/Infinity Ward


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.