Entinen CS:GO-pelaaja ja nykyinen valmentaja Sergey ”starix” Ischuk on joutunut viime aikoina monesti pulaan.

Starix tuomittiin aiemmin syksyllä ensin 10 kuukauden pelikieltoon valmentajabugin hyödyntämisestä.

Lue lisää: Sergey ”starix” Ischukin syytökset osuikin omaan nilkkaan – fnatic-pelaaja piikitteli bannattua valmentajaa Twitterissä

Nyt Flashpointin komissaari Christopher ”MonteCristo” Mykles paljasti HLTV:lle, että starix on jäänyt kiinni valmentamasta Hard Legionia Flashpointin toisen kauden avoimissa karsinnoissa.

Kiellosta huolimatta starix nähtiin valmentamassa Hard Legionia Flashpointin ensimmäisissä avoimissa karsinnoissa, mutta toisissa karsinnoissa FACEITin järjestelmänvalvojat huomasivat ukrainalaisvalmentajan ja poistivat hänet joukkueesta.

MonteCristo ilmoittaessaan kertoi, että pelikiellossa olevien pelaajien ja valmentajien huomaaminen on varsinkin avoimissa karsinnoissa todella vaikeaa, sillä karsintoihin osallistuu niin paljon eri joukkueita.

Starix ei selvästikään ottanut ESICin antamaa pelikieltoa vakavasti ja on suhtautunut alusta asti siihen löysästi. On myös outoa, että Hard Legion ei ole tarkistanut valmentaako pelikiellossa oleva valmentaja heidän CS:GO-joukkuettaan.

Vielä ei ole tietoa, minkälaista rangaistusta starixille on törkeästä teostaan tulossa.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.