CS:GO-analyytikko ja selostaja Chad ”SPUNJ” Burchill palkittiin 20. marraskuuta Esports Awardseilla vuoden 2020 parhaaksi esports-analyytikoksi.

Australialainen Chad ”SPUNJ” Burchill tuli alun perin tunnetuksi CS:GO-pelaajana. Hän oli yksi Oseanian alueen parhaita CS-pelaajia vuosina 2012-2016, pelatessaan Vox Eminorin sekä Renegadesin riveissä.

Kesäkuussa 2016 SPUNJ ilmoitti eläköityvänsä ammattipelaajan roolista, kertoen olevansa kuitenkin kiinnostunut työskentelemään jatkossakin e-urheilun parissa. Tästä lähtien, on hän työskennellyt analyytikkona ja selostajana useille eri turnausjärjestäjille ja liigoille. Vuosien aikana SPUNJ:sta on tullut yksi fanien suosikkiselostajista, räikeän mutta tunnollisen persoonansa takia.

Nyt 31-vuotiaan omistautuminen vihdoin palkittiin, hänen voitettuaan vuoden parhaan esports-analyytikon palkinto Esports Awardseilla. Australialaisia perinteitä kunnioittaen, juhlisti hän voittoaan shoey-shotilla ja kylmällä suihkulla.

Voit katsoa videon SPUNJ:n voitonjuhlista alapuolella olevasta twiitistä:

Esports Awards

@esportsawards
As a true Australian there really only was one way @spunj could accept his award for the Esports Analyst of the Year...a shoey and a shower, congratulations once again!

Lue myös: Fnaticin CS:GO-tähti Robin ”flusha” Rönnquist tuomittiin veronkierrosta – jätti yli miljoonan ilmoittamatta

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: YouTube-kuvakaappaus