Jampin Team Liquidille surkeita uutisia: soulcas loukkaantui juuri ennen tärkeää turnausta

Jampin Team Liquidille surkeita uutisia: soulcas loukkaantui juuri ennen tärkeää turnausta. Turnaus käynnistyy torstaina ja matka kohti Berliiniä voi pysähtyä.

Team Liquidin Valorant-kokoonpano voi joutua erittäin vaikeaan tilanteeseen, sillä Dom ”soulcas” Sulcas loukkaantui ja tärkeä turnaus käynnistyy 28. heinäkuuta. Euroopan Stage 3 Challengers 2 -turnauksessa on kahdeksan joukkuetta ja vain kaksi etenee EMEA-alueen pudotuspeleihin. Pudotuspeleissä on neljä paikkaa Berliinin Masters 3 -turnaukseen. Jos Domin ranteen kivut pahenevat, niin Team Liquid on ongelmissa.

– Kaverit, pitäkää huolta ranteistanne. Minun oli pakko ottaa aikaa pois harjoittelusta, sillä ranteessa on tuskallista kipua. Rukoilen, ettei tämä ole pitkäkestoinen loukkaantuminen, sillä olen erittäin huolissani ja toivon, että pystyn toipumaan ajoissa VCT:ia varten,  Sulcas sanoo Twitterissä.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

VALORANT Champions Tourin Euroopan Stage 3 Challengers 2 -joukkueet ovat nyt selvillä. Mukana on suomalaisia jopa neljässä eri joukkueessa, sillä Jampin lisäksi myös Nikita ”Derke” Sirmitevin Fnatic, Aaro ”hoody” Peltokankaan Giants Gaming ja Niko ”polvi” Polvisen TENSTAR selvittivät tiensä jatkoon. Loput neljä joukkuetta ovat Team BDS, Rix.GG Thunder, Alliance ja Team Vitality.

Pelit alkavat keskiviikkona 28. elokuuta. Kahden jatkopaikan lisäksi potissa on 35,000 euroa.

Lue myös: Team Vitality tiputti Jesse ”JESMUND” Terävän juuri ennen tärkeitä karsintoja

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004