Smash-pelaaja yritti huijata tiensä huipulle tekaisemalla yli 50 pelaajan turnauksen ja voittamalla sen. Tilanne päättyi nolosti, kun Makoto jäi kiinni.

Useat pelaajat haluavat päästä huipulle ja saada heidän nimensä toisten tietoisuuteen. Jotkut tekevät sen aidosti grindaamalla ja voittamalla, mutta Makoton idea oli erilainen.

Twitter-käyttäjä William B näki Makoton voiton PGstats.comi’in twiitissä ja kiinnostui tuntemattomasta pelaajasta.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

William alkoi kaivamaan tietoa Makotosta ja törmäsi kiinnostaviin tietoihin. Vain kaksi turnausta oli pelattuna, mutta hän oli kuitenkin voittanut suurimman osan otteluista. Tämä voisi olla normaalia, mutta toisia pelaajia katsoessa tilanne alkoi haiskahtaa, sillä kaikki muut näyttivät tekaistuilta.

Myös toisessa turnauksessa tilanne näytti vastaavalta, mutta siinä hän tuli kolmanneksi, sillä erittäin huonon voittoprosentin omaava Thunderblade voitti hänet.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Turnaus piti olla 26. elokuuta, mutta sivuilla ei löytynyt mitään virallista tietoa. Lisäksi William otti yhteyttä Thunderbladeen, jonka piti olla mukana turnauksessa, mutta hän kertoi, ettei sijainnissa ollut ketään.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Makoton matka Smash Ultimaten parissa oli lyhyt, mutta hieno. Turnauksissa mukana olivat esimerkiksi Eddie, Eddie (Ohio), Eddie (Canada), Joey, Meatball ja Mickey Mouse.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Lähde: Ginx.tv

Lue myös: Tiesitkö? Yksi vuoden suurimmista CS-turnauksista oli Saudi-Arabiassa

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!