SJ:n uusi kokoonpano julki – nälkäisiä pelaajia pursuava joukkue aloittaa pelit huomenna!

SJ julkaisi uuden CS:GO-kokoonpano, vaihtoi nimensä sekä uudisti organisaation logon.

Suomalainen e-urheiluorganisaatio, SJ, on tehnyt isoja muutoksia vuodelle 2021. Organisaatio on ollut pienessä pulassa CS:GO-kokoonpanonsa kanssa, kun Jesse ”KHRN” Grandell lopetti kilpauransa, Jemi ”jemi” Mäkinen siirtyi HAVU:un ja Tuomas ”SADDYX” Tuohimaa myytiin. Kokoonpanoon jäi ainoastaan pelinsisäinen johtaja Tony “arvid” Niemelä.

Torstaina SJ julkaisi uuden kokoonpanon, joka sisälsi arvidin lisäksi neljä nälkäistä CS:GO-pelaajaa.

SJ:n CS:GO-kokoonpano:

Tony “arvid” Niemelä
Verneri “BONA” Junkala
Joel “jelo” Lentonen
Aleksi “zks” Nissinen
Leevi “AKE” Kovalainen

Uusi kokoonpano aloittaa haasteet huomenna Elisa Nordic Championship -turnauksessa. SJ pelaa ensimmäisen ottelun C-lohkossa, ottelu alkaa perjantaina kello 20.00.

(Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä).

Uuden kokoonpanon lisäksi, SJ on hiljattain julkaissut uuden- logon sekä visuaalisen ilmeen. Organisaatio julkisti myös uuden brändiviestin, PlayBrave, joka edustaa rohkeutta, vaikuttavuutta ja vastuullisuutta.

Olemme uudistaneet omaa ajatteluamme e-urheilun kilpajoukkuetoiminnan pyörittämisen osalta keskittymällä toiminnassamme tavoitteellisten nuorten kasvattamiseen ja heidän huipulle tähtäävän urheilu-uran mahdollistamiseen. Kaikki organisaation tällä hetkellä tekemät toimenpiteet palvelevat sitä visiota ja suuntaa, jota olemme SJ:nä pitkään jo tavoitelleet. Luomme nuorille polkuja ja ponnahduslautoja e-urheilun maailmaan sekä mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä pelaamisen parissa turvallisesti peliharrastamisen syistä ja tavoitteista riippumatta.” SJ:N urheilutoimenjohtaja Otto Takala kertoi organisaation verkkosivuilla.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: SJ Twitter


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.