SJ Gaming otti aamupäivällä voiton KOVA Esportsista ja varmisti paikkansa finaalissa. Loppuottelun vastustaja selviää kello 15.00, kun Helsinki REDS ja KOVA kohtaavat.

SJ Gaming voitti Grail Quest -tapahtumassa aamupäivällä pelatussa semifinaalissa KOVA:n lukemin 2-0. Ensimmäinen erä Train-kartassa oli SJ:n selvää hallintaa ja karttapiste irtosi lukemin 16-4. Toisen erän Vertigo näytti olevan KOVA:lle huomattavasti suosiollisempi, mutta SJ Gaming kaivoi itsensä takaa-ajoasemasta takaisin kuskin paikalle vei toisenkin karttapisteen lukemin 16-12.

#GGWP! We are in the Grand-Finals of @esportsfinland Season 7 💥

SJ Gaming 2 - 0 @kovaesports

📸: FEL

#ESPORTSFI #SJDOMINANCE

KOVA Esports jatkaa pelejään jo 15.00, kun se kohtaa häviäjien finaalissa Helsinki REDSin. Voittaja pääsee haastamaan SJ Gamining illalla kello 19.00 pelattavassa loppuottelussa. Nähtäväksi jää onko etulyöntiasema paremmin levänneellä REDSillä vai jo hyvän alkulämmön aamupäivällä keränneellä KOVA:lla.

Loppuottelussa on tarjolla 7920 euroa voittajalle ja 5280 euroa hopealle jääville. Kolmannen ja neljännen sijan palkinnot ovat 2640 ja 1760 euroa. Voittaja saa rahapalkinnon lisäksi mahdollisuuden lähteä ensi kuussa Ruotsiin Dreamhack Winter Openiin, jossa on jaossa jopa 90 000 euron verran palkintorahaa.

Pelejä voi seurata Elisa Viihteestä tai Elisa Viihde Sportin Twitch-kanavalta.

Kuva: Anttu Mattila / eurheilu.org