Elisa Viihde ja HAVU Gaming aloittavat yhteisen hankkeen tulevien e-urheilukykyjen löytämiseksi.

Tulevia kilpapelaamisen ammattilaisia etsitään HAVU Akatemia -tapahtumien avulla. Kyseisiä tilaisuuksia järjestetään kesän ja syksyn aikana Vectorama-, Tubecon- ja GameXpo-tapahtumissa.

Tilaisuuksissa on tarjolla neljä rastia, joiden avulla testataan mm. kokelaiden peliälyä, tarkkuutta ja liikkumista. Tarkoituksena on etsiä erilaisiin rooleihin sopivia pelaajia. Arvioijina toimii entisiä ja nykyisiä kilpapelaajia sekä HAVU:n henkilökunta.

Kykyjen etsimisen tavoitteena on muodostaa testipelien perusteella viiden hengen CS:GO-joukkue, jonka pelaajista HAVU alkaa leipomaan alan ammattilaisia. Tilaisuudet ovat avoimia kaikenikäisille pelaajille.

Olemme todella innoissamme tästä merkittävästä satsauksesta kotimaisen e-urheilun tulevaisuuden kehitykseen. Vastaavaa konseptia ei ole koskaan kokeiltu Suomessa ja kansainväliselläkin tasolla se hakee toistaiseksi vertaistaan. Kilpapelaajan urasta kiinnostuneiden pelaajien polku ammattilaisuuteen on usein epäselvä, ja me tarjoamme aidosti polun e-urheilun harrastajasta ammattilaiseksi.

Elisan kanssa järjestämämme tilaisuudet ovat matalan kynnyksen tapahtumia, joihin peliurasta haaveilevien on helppo tulla testaamaan taitojaan ja pitämään hauskaa”, kommentoi HAVU Gamingin toimitusjohtaja Lasse Salminen.

HAVU Akatemiaa ovat rakentamassa myös Kotipizza, Huawei ja Legion.