Siirtoruletti pyörii: floppy pohtii tulevaisuutta ja CS:GO:n major-turnauksen voittajaa huhuillaan TSM:n kokoonpanoon.

Valorantissa kokoonpanot muuttuvat ja siirtoruletti käy kuumana. 21-vuotias Ricky ”floppy” Kemery on päättänyt jättää Cloud9 Bluen taakseen ja pohtii tulevaisuuttaan kilpapelaamisen parissa.

Cloud9 ilmoitti Twitterissä surullisena, että organisaation ja Rickyn tiet ovat eronneet yhteisen päätöksen myötä.

– Tämä on ollut upea matka Rickyn kanssa. Kiitos kaikista hauskoista muistoista ja toivotamme onnea seuraavalle matkallesi.

Cloud9

@Cloud9
Today, we are sad to announce that we are mutually parting ways with @floppyCSGO.

It's been an amazing ride Ricky! Thank you for all fun memories and we wish you the best of luck in your next journey 💙

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Floppy siirtyi huhtikuussa Erick ”Xeppaa” Bachin kanssa Cloud9:n CS:GO-kokoonpanosta Valorantin pariin. Floppy pelasi kilpailullisesti vain n. 560 kierrosta ja hänen viimeisin ottelu oli heinäkuulta.

Kemery avasi ajatuksiaan Twitlongerin avulla. Hän kiittää entisistä joukkueistaan ja matkasta ”kolossin” kanssa.

– Sanat eivät todellakaan voi kuvailla kuinka ihmeellinen (matka) on ollut. Mitä tulevaisuuteni tulee, niin en ole varma mitä tulen tekemään. Tunnen, että elämästäni puuttuu tarkoitus enkä toivo sitä kenellekään muulle. Epäilen sen perustuvan siihen, että olen palanut loppuun, sillä olen pelannut FPS-pelejä viimeiset seitsemän vuotta. En ole nauttinut pelaamisesta niin paljon kuin ennen. Tiedän, että se kuulostaa ”trollilta”, mutta en ole koskaan ajatellut, että olisin epäironisesti masentunut mistään. Korona on kuitenkin tehnyt asiansa ja se on vaikuttanut minuun paljon henkisesti.

Floppy kokee CS:GO:n osalta, että hänestä on repäisty palanen irti. Syinä on NA-alueen muuttuminen koronan takia, MDL:n matchfixaus, pelinkehittäjien puute ja monet muut. Ricky ei koe, että Valorant olisi kasvanut häneen yhtä paljon kuin CS teki, mutta ei kuitenkaan meinaa sulkea peliä ulos. Kemery aikoo pitää tauon ja miettiä mahdollisuuksia.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Major-voittaja TSM:n testissä?

Perjantain suurin pommi siirtomarkkinoilla oli se, että Upcomer uutisoi major-voittaja Will ”RUSH” Wierzban suunnitelmista. Upcomerin lähteiden mukaan Cloud9:n kanssa majorit voittanut RUSH on TSM:n Valorant-kokoonpanon testissä.

George Geddesin mukaan sopimusta ei ole tehty ja kyseessä olevan vain testi. 27-vuotias Will ilmoitti syyskuun alussa Twitterissä, että hänet on päästetty irti Complexityn sopimuksesta ja on valmis etsimään joukkuetta joko CS:GO:n tai Valorantin puolella.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Kuva: Stephanie Lindgren/DreamHack

Lue myös: Valorantin LAN-turnauksen ensimmäinen päivä ohi – Hiko säväytti

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!