Pitkään pyörineet huhut tulivat tänään päätökseen, sillä siirto on viimein vahvistettu. Edelliset pari vuotta OG:ta edustanut Aleksi ”Aleksib” Virolainen liittyy G2:seen.

Aiheesta on ollut huhuja parin kuukauden ajan, ja siirto on ollut epävirallisesti tiedossa jo jonkun aikaa. Tänään kuitenkin saatiin naula arkkuun, kun G2 vihdoinkin ilmoitti hankkineensa Aleksi ”Aleksib” Virolainen OG Esportsin palkkalistoilta oman CS:GO joukkueensa viimeiseksi palaseksi.

Lue myös: Hoodyn G2 Esports painoi karsinnoista jatkoon pelaajamuutoksen jälkeen

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen täältä!

Virolainen on megaluokan tähti maailmalla ja häntä pidetään yhtenä maailman parhaista pelin sisäisistä johtajista (IGL). OG:n joukkueen kanssa he kokivat ylä ja alamäkiä, mutta HAVU:n ja ENCE:n kautta maailmalla lähtenyt suomalainen on jälleen ottamassa askeleen eteenpäin urallaan.

Herra itse kertoo muistelevansa aikaansa OG:ssa lämmöllä, vaikka he eivät yhdessä päässeet pokaalia kertaakaan nostamaan. Lukemalla twitteristä nyt jo entisten joukkuekavereiden viestiä, on myös täysin selvää, että Aleksib oli erittäin pidetty joukkuetoveri. Virolaisen jäähyväisviesti on lyhyt, mutta se kertoo kaiken oleellisen.

NAVI Aleksi

@AleksibCSGO
My time in OG comes to an end

Read: tl.gd/n_1srui5o

Jos tweetti ei näy, voit lukea sen täältä!

Virolaisen kanssa samaan aikaan G2:n rosteriin astelee myös entinen Team Vitality valmentaja Rémy ”XTQZZZ” Quoniam. Näiden peliliikkeiden jälkeen G2:sen CS:GO joukkue näyttää erittäin vaaralliselta ja vuoden 2022 aikana on varsin todennäköistä, että G2 tulee taisteleeman isoistakin pokaaleista. Aiemmin joukkueeseen liittyi nuori venäläislupaus Ilya ”m0nesy” Osipov jota pidetään potentiaalisena kasvamaan jopa maailman parhaaksi pelaajaksi.

G2 Esportsin rosteri vaikuttaa olevan varsin tasapainoinen joka osa-alueella, ja tulivoimaa sekä peli IQ:ta on vaikka muille jakaa. Kokonaisuudessaan G2:sen CS:GO joukkue näyttää siis seuraavalta:

  • Audric ”JACKZ” Jug
  • Nemanja ”huNter-” Kovač
  • Nikola ”NiKo” Kovač
  • Ilya ”m0NESY” Osipov
  • Aleksi ”Aleksib” Virolainen
  • Rémy ”XTQZZZ” Quoniam (Valmentaja)

Uudistettu G2 Aleksib:n alaisuudessa on mahdollista nähdä ensimmäinen kerran serverillä perjantaina 28. tammikuuta BLAST Premier Spring Groups 2022 turnauksen ottelussa, kun he kohtaavat Complexityn.

Lue myös: Vuoden kolme parasta CS-pelaajaa julkaistiin – ykkönen ei yllätä ketään

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!