Suomen elektronisen urheilun liitto on valinnut vuoden 2018 tunnustuksen saajat viidessä eri kategoriassa. Valinnoista on vastannut raati, joka koostuu kotimaisista e-urheilu aktiiveista ja toimittajista.

SEUL on jakanut tunnustukset seuraavissa kategorioissa: vuoden pelaaja, vuoden joukkue, vuoden tulokas, vuoden toimija ja vuoden teko.

Vuoden pelaajaksi valittiin StarCraft II taituri Joona ”Serral” Sotala. Syynä nimitykseen on pelaajan ilmiömäinen urakiito maailman huipulle, joka huipentui WCS-mestaruuteen BlizzConissa.

Vuoden joukkueeksi nousi puolestaan ENCE esports. CS:GO-joukkue on niittänyt mainetta ja kunniaa mailmalla ja noussut kansainväliseen valokeilaan.

Vuoden tulokas oli Topias ”Topson” Taavitsainen. Vielä alkuvuodesta Topson oli suurelle yleisölle tuntematon hahmo, mutta OG-joukkueen kanssa saavutettu Dota 2 TI 8 -mestaruus siivitti pelaajan koko maailman tietoisuuteen. Miljoonien palkinto ja kutsu itsenäisyyspäivän juhliin kruunasivat saavutuksen.

Vuoden toimijaksi oli puolestaan valittu Ence esports. Kyseinen organisaatio on todellakin kansainvälinen toimija, sillä esimerkiksi Serral on heidän suojattinsa ja heidän CS:GO-joukkue kerää mainetta.

Vuoden teko oli Serralin WCS-mestaruus StarCraft II -pelissä.