Sentinels koki shokkitappion! Kausi päättyi jäätävään pettymykseen

Nyt tuli jättimäinen pamaus: Sentinels koki shokkitappion! Kausi päättyi pettymykseen.

Maanantain piti olla yksi päivä muiden joukossa Sentinelsin kokoonpanolle. Illan otteluun KRÜ Esportsia vastaan piti riittää takuuvarma suorittaminen ja paremmat jokerikortit oli aika kaivaa vasta pudotuspeleissä esille.

Jalkapallotähti Sergio Agüeron esports-joukkue kuitenkin shokeerasi Valorant-maailmaa voittamalla 1-2 Sentinelsin. Ottelu ei ollut yksi muiden joukossa Chilen sankareille. Joukkue pelasi pakkovoiton edessä supertähtiä vastaan loistavasti.

Ensimmäinen kartta

Joukkueet suuntasivat KRU Esportsin Fractureen ensimmäisenä. Sentinels otti odotetusti johtajan roolin ja vei 9-3 ensimmäisen puoliskon. Yksi isoista ongelmista oli Jett-pelaaja Juan Pablo ”NagZ” Lopez Mirandan surkea kartta. Hän sai kaksi tappoa ensimmäiselle puolelle ja kuoli 12 kertaa. Avaustapot näyttivät tylyä kieltä: 1-5.

KRU Esports pelasi kohtalaisesti toisella puoliskolla ja olisi voinut olla pelissä tiukemmin kiinni, mutta NagZet ei saanut millään omaa peliään parannettua. Sentinels meni 13-7 voittoon.

Toinen kartta

Toiseen karttaan Sentinels lähti sillä asenteella, että omasta kartasta napataan voitto ja pudotuspelit kutsuvat. Sentinels sai kahdeksan kierrosta hyökkäyksessä, vaikka KRU vei pistoolikierroksen ja Jared ”zombs” Gitlinillä oli vain kolme tappoa.

Haven sai täyskäännöksen puolien vaihtuessa. KRU Esports hyökkäsi kuin Sergio Agüero parhaina päivinä ja nappasi seitsemän kierrosta putkeen. Hunter ”SicK” Mims murtui puolustuksessa ja sai vain yhden tapon.

Shahzeb ”ShahZaM” Khan sekä Tyson ”TenZ” Ngo ottivat joukkueen reppuselkään kolmen kierroksen ajaksi ja tilanne oli kutkuttava 11-11. Heti seuraavassa erässä Sentinels oli neljällä pelaajalla kahta KRU Esportsin soturia vastaan. Aluksi TenZ mokasi helpohkon Operator-tapon ja KRU:n kaksikko päätti lähteä A-saitilta B-saitille. Spike kiinni maahan ja Nagzet latasi viimeiset kolme pelaajaa hautaan. Viimeisellä kierroksella Nagzet kävi hakemassa kolme avaustappoa ja KRU yllätti Sentinelsin 11-13.

Kolmas kartta

Ratkaiseva kartta Split muistutti paljon Havenia. KRU voitti jälleen 2/2 pistoolikierroksista, mutta Sentinels vei pidemmän korren ensimmäiseltä puolelta 8-4.

Tämän jälkeen tapahtui jotain yllättävää. TenZ katosi pimentoon tilastoilla 2-12 puolustuksessa. Hän kuoli neljä kertaa ensimmäisenä eikä saanut yhtään avaustappoa.

Chileläiset saivat kuusi kierrosta peräkkäin, joihin Sentinels vastasi kolmella pelin ollessa 10-11 heille. Seuraavaksi Roberto Francisco ”Mazino” Rivas Bugueño otti oikeuden omiin käsiinsä, antoi Vandalin laulaa ja otti neljä tappoa tasoittaen pelin. KRU sai johdon, kun Nagzet jäi 1vs1 tulikuuman Michael ”dapr” Gulinon kanssa ja nappasi voiton.

Viimeinen kierros täytyy nähdä itse, sillä sitä ei muuten usko. Angelo ”keznit” Mori painoi kolme vihollista savuun ja kierros ohi.

KRU pääsi aloittamaan juhlat 2-1 tuloksen jälkeen ja Sentinels on ulkona turnauksesta.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Champions infopaketti

 • Turnaus: VALORANT Champions 2021
 • Sijainti: Berliini, Saksa
 • Joukkueiden määrä: 16
 • Milloin: 1.12-12.12.
 • Palkintopotti: 1,000,000 dollaria
 • Järjestäjä: Riot Games
 • Otteluohjelma: Tässä
 • Striimit: Valorant-Twitch ja Valorant-Youtube

Lähteet: Liquipedia/VLR/Spikegg/Valorant

Lue myös: Historian suurin Valorant-turnaus käynnistyy nyt! Seuraajan ABC

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

 • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
 • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
 • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.