Yleisön suosikki koki takaiskun: Sean Gares ei saanut kutsua Islantiin ja pettyi. Entinen CS-pelaaja aikoo keskittyä enemmän kilpailulliseen skeneen.

Entinen CS-ammattilainen Sean Gares on jättänyt Counter-Strike: Global Offensiven taakseen ja siirtynyt Valorantin pariin. Sgares omasi pitkän uran pelaajana ja se loppui vuoteen 2018. Sen jälkeen hän toimi analyytikkona useissa tapahtumissa mukaan lukien neljässä (4) major-turnauksessa. ELEAGUE Major Boston 2018, FACEIT Major London 2018, IEM Katowice Major 2019 ja StarLadder Berlin Major 2019.

Yleisön suosikki siirtyi Valorantiin kommentaattoriksi ja analyytikoksi. Hän oli osa Berliinin Masters 3 -turnausta ja koko vuoden huipentavaa VALORANT Champions 2021 -tapahtumaa.

Vuosi 2022 sai käänteen, sillä hän ei saanut kutsua töihin Islantiin Masters 1 -turnaukseen. Pettyneenä hän päätti jättää ”talentin” työt.

– Muutama päivä sitten sain sydäntä särkeviä uutisia siitä, ettei minua kutsuttu Masters 1 -turnaukseen Reykjavíkiin. Sen jälkeen kun kuulin uutiset, niin olen päättänyt keskittyä kilpailulliseen skeneen, enkä ota vastaan töitä kommentaattorina.

Sean Gares

@seangares
Several days ago I received heartbreaking news that I didn’t make the talent cut for Masters 1 in Reykjavík. After receiving the news, I've decided to focus on getting more involved in the competitive scene, and will no longer be accepting broadcast talent positions.

1/2

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Kuva: Unikrn

Lue myös: Aleksi ”Aleksib” Virolaisen G2 voitti lohkon parhaan joukkueen viimeisessä ottelussa

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!