Chicago Huntsmenia edustava huippupelaaja avasi haastattelussa fiiliksiään ensi vuonna käynnistyvästä liigasta, sekä paluusta yhteen entisen joukkukaverinsa kanssa.

Seth ”Scump” Abner kertoi Chicago Huntsmenin omistavan NRG:n haastattelussa olevansa erittäin innoissaan tulevasta CDL:n kaudesta, ja uusimman Call of Duty: Modern Warfaren pelaamisesta huipputasolla.

Abner mainitsee erityisesti olevansa innostunut mahdollisuudesta pitkästä aikaa pelata yhdessä entisen joukkuekaverinsa Matthew ”FormaL” Piperin kanssa. Scump ja FormaL olivat OpTic Gamingin riveissä voittamassa vuoden 2017 Call of Duty -mestaruutta, yhdessä Ian ”Crimsix” Porterin ja Damon ”Karma” Barlown kanssa. Porter pelaa nyt Dallas Empiren joukkueessa ja Barlow edustaa Seattle Surgea.

Scump ja FormaL olivat OpTicin aikoina hyviä ystäviä, mutta heidän välinsä menivät pahemman kerran poikki FormaLin loikattua Luminosity Gamingin kelkkaan. Nyt kaksikko on ilmeisesti vihdoinkin saanut asian paikattua, ja tämä on tuonut lisää virtaa ennestäänkin jo energiseen Scumpiin.

”Välien paikkaamiseen meni huomattavasti kauemmin mitä olisin toivonut”, Scump toteaa, ”mutta on uskomattoman jännittävää ja motivoivaa, että hän on takaisin tiimissä, sillä me saimme aikoinaan todellista vahinkoa aikaan kahdestaan”.

Scumpin ja FormaL:n lisäksi Chicago Huntsmenin riveissä pelaa tulevalla kaudella Peirce ”Gunless” Hillman, Dylan ”Envoy” Hannon sekä Alec ”Arcitys” Sanderson.Haastattelun voi katsoa kokonaisuudessaan alla olevasta Twitter-postauksesta, tai NRG:n Youtube-kanavalta.

 

Lähde: TheLoadout.com.

Kuva: John McCoy / Getty Images.