Salakatselusta tuomittu entinen mediapersoona Axl Smith ehti hetkellisesti olla töissä e-urheiluorganisaatio Ninjas in Pyjamasissa.

E-urheilutoimittaja Richard Lewis kertoo artikkelissaan, että Smith olisi työskennellyt NiP:n mukana vuosina 2022-23 toimien vanhempana videotuottajana. Smith toimii uudella nimellä, sillä hänet tunnettiin NiP:ssä nimellä Cas Malek-Smith.

NiP:ssä ei tiedetty Smithin taustoja tai hänen alkuperäistä nimeään. Organisaation mukaan heillä oli työntekijä, jolla oli väärennetty CV sekä identiteetti.

Smithin vedätyksen paljastuttua NiP antoi hänelle nopeasti potkut. Hän ehti työskennellä organisaatiossa neljän kuukauden ajan tuottaen muun muassa NiP:n naisten CSGO-joukkueen esittelyvideot.

Smith toimi muun muassa Music Televisionin juontajana ja hän toimi sen jälkeen useissa eri juontajarooleissa. Lisäksi hän on kunnostautunut muusikkona.

Vuonna 2016 julkisuuteen nousi epäily, jossa Smith olisi salaa kuvannut seksiaktejaan naisten kanssa. Yhteensä asianomistajia oli tapauksessa 33 ja kuvattuja videoita noin 40 kappaletta.

Vuonna 2017 hänet tuomittiin 30 salakatselusta, neljästä kunnianloukkauksesta ja kahdesta yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä. Hän sai yhden vuoden ja kahden kuukauden ehdollisen vankeusrangaistuksen.

Tuomion jälkeen Smith muutti nimensä ja muuttii ulkomaille. Tätä nykyä hän tiettävästi asuu Ruotsissa Tukholman alueella.