Natus Vinceren Oleksandr ”s1mple” Kostyliev esittelee ottelusta toiseen taidonnäytteitä, jotka järisyttävät CS:GO-katsojia.

Oleksandr ”s1mple” Kostylievin tuorein taidonnäyte nähtiin torstaina Natus Vinceren ja Complexityn välisessä ottelussa, BLAST Premier Global Finals -turnauksessa.

Ratkaisevan kartan alkuhetkillä Natus Vincere oli 3-0-tappiolla ja tutusti s1mplen käsissä loisti Desert Eagle, sillä rahaa kunnon aseeseen ei ollut.

Complexity oli vallannut Infernon B-pommipaikan ja saanut asetettua pommin maahan, mutta s1mple ei päättänyt silti luovuttaa. 3vs5 tappioasemassa ollut Natus Vincere lähti säästämään kahta asetta ja s1mple pysyi visusti piilossa B-pommipaikan läheisyydessä sijaitsevassa kirkossa. Kun pommin räjähdykseen oli enää noin 10 sekuntia, s1mple suuntasi pommille ja aloitti purkamisen, jossa hän onnistui ilman, että Complexityn pelaajat tajusivat ollenkaan, mitä pommipaikalla tapahtui.

Kolmen kartan jälkeen Natus Vincere onnistui voittamaan ottelun Complexityä vastaan, kun ratkaiseva Inferno päättyi lukemin 16-11

BLAST julkaisi tapahtuneesta videon, jossa kuultiin molempien joukkueiden kommunikaatiot.

Natus Vinceren supertähti oli tyynen rauhallinen suorituksen alkaessa ja sen päättyessä. Ennen matkaa pommipaikalle s1mple totesi: ”Aion vetää Ninja Defusen, jos he eivät näe paikanna minua.”

Viime vuoden toiseksi parhaaksi CS:GO-pelaajaksi valittu s1mple sanoi joukkueelleen kesken purkamisen itsevarmasti: ”Me voitimme kierroksen.

Ottelun jälkeen s1mple reagoi lyhyesti BLASTin julkaisemaan videoon: ”LUL.”

Sasha

@s1mpleO
LUL

BLAST Premier 💥

@BLASTPremier
"We pulled it off!" - Little did he know 😬

Listen in on the communication as @s1mpleO pull off a Ninja Defuse on Inferno 🔥

#BLASTPremier | @eposaudiogaming

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.