S1mple johdatti NaVin mestaruuteen ESL Pro League Season 14:n finaalissa sunnuntaina. Team Vitalityn kaataminen finaalissa toi yli miljoona dollaria.

Natus Vinceren ESL Pro League Season 14:n voittaminen oli massiivinen onnistuminen, sillä samalla joukkue vei kotiinsa Intel Grand Slamin eli miljoona dollaria. Sunnuntain turnausvoitto oli NaVin neljäs Intel Grand Slam -sarjassa. Ensimmäinen tuli Puolassa IEM Katowicen turnauksessa 2020, toinen oli DreamHack Masters Spring 2021 ja kolmas IEM Cologne 2021.

That's what it means to be obsessed with victory. We're the #ESLProLeague & #IntelGrandSlam champions! 🏆
Huge congrats to our team and all #navination! #ObsessedWe
We had a great run! GGs, @TeamVitality. #ObsessedWe

📰: navi.gg/en/read/text/8…
#CSGO #navination

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Sunnuntain finaali pelattiin paras viidestä -formaatilla ja joukkueet pelasivat täydet viisi karttaa. Natus Vincere vei lopulta numeroin 3-2 ja jopa finaalikartassa pelattiin täydet 30 kierrosta. Dust 16-10, Inferno 6-16, Nuke 16-11 Overpass 7-16 ja Mirage 16-14. Ranskalainen tähtipelaaja Mathieu ”ZywOo” Herbaut sai viiteen karttaan massiiviset 102 tappoa, mutta voittoon asti se ei riittänyt.

Turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu Aleksandr ”s1mple” Kostyliev otti 28 avaustappoa ja kuoli ensimmäisenä vain seitsemän kertaa. Turnauksen jälkeen haastattelussa s1mple kertoi, että tarvitsee uusia vihaajia, sillä vanhoista on tullut hänen fanejaan.