Rocky ”RockyNoHands” Stoutenburgh on Twitchissä striimaava neliraajahalvaantunut mies, joka pitää tilanteestaan huolimattaan hallussa kahta pelaamisen Guinness World Records -maailmanennätystä, sekä signeerattiin hänet juuri huippuorganisaatio Luminosity Gamingin riveihin.

Vuonna 2006, oli 19-vuotias Rocky ”RockyNoHands” Stoutenburgh ryypiskelemässä kavereidensa kanssa.

Kuten nuorilla miehillä on välillä tapana, päätyi humalainen Rocky kaverinsa kanssa leikkimieliseen painiotteluun. Leikkimielinen matsi kuitenkin päättyi yht’äkkiä kuin seinään, Rockyn pudottua pää edellä lattialle, jonka seurauksena hän halvaantui niskasta alaspäin.

Ennen onnettomuutta Rocky oli todella urheilullinen, hän harrasti jääkiekkoa, kuntosalilla käyntiä, sekä touhusi myös paljon autojen parissa – nyt hän ei voinut enää tehdä näistä mitään.

Veli hankki neliraajahalvaantuneille suunnatun peliohjaimen

Rockyn täytyi etsiä nyt halvaantumisensa seurauksena uusia harrastuksia, jotka hän pystyisi myös toteuttamaan suulla ohjattavasta pyörätuolistaan käsin. Pelaaminen astuikin kuvioihin, kun Rockyn veli hanki hänelle QuadStickin, joka on neliraajahalvaantuneille suunnattu peliohjain.

Rockyn alettua olla hyvä QuadStickillä pelaamisessa, kehotti hänen veljensä myös tätä striimaamaan pelaamistaan Twitchissä. Rocky innostuikin striimaamisen kautta pelaamisesta vielä enemmän, ja Fortnite vei julkaisunsa jälkeen miehen kokonaan mukanaan.

Tällä hetkellä, Rocky pitää hallussaan kahta Fortniten Guinness World Records -maailmanennätystä: Eniten voittoja vain suuta käyttäen, sekä eniten tappoja yhdessä pelissä vain suuta käyttäen. Rocky pelaa Fortniten lisäksi toki muitakin pelejä, kuten PlayerUnknown’s Battlegroundsia, sekä Call of Duty: Warzonea, josta on tullutkin tänä vuonna hänen pääpelinsä.

Signeerattiin huippuorganisaation riveihin

Vuoden 2020 kesä toi Rockylle mukanaan iloisia uutisia, sillä e-urheiluorganisaatio Luminosity Gaming ilmoitti tälle olevansa kiinnostunut signeeraamaan hänet organisaation sisällöntuottajaksi.

Rocky totta kai hyväksyi tarjouksen ja striimaa nyt Luminosity Gamingin, sekä GFUELin sponsoroimana. Rockyn Twitch-kanavalla on yli 64 000 seuraajaa, sekä tilaa hänen kanavaansa YouTubessa myöskin yli 53 000 ihmistä.

Voit katsoa Luminosity Gamingin julkaiseman tervetulovideon Rockylle alapuolella olevasta Twiitistä.

Luminosity Gaming

@Luminosity
Please join us in welcoming @rockynohands to Team Luminosity!

💥 Number one quadriplegic gamer in the world
🥇x 2 Guinness Book of World Records Holder in Fortnite
🕹 The coldest ‘Quadstick’ sniper in Call of Duty Warzone

#LGLOYAL

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.