PGL:n Antwerpin Major-turnauksen Euroopan RMR-turnauksien A-lohkon toinen päivä tarjosi jännitystä ja todella isoja yllätyksiä.

Päivä alkoi OG:n ja forZe:n välisellä jatkoaikajännärillä, jonka päätteeksi venäläisjoukkue forZe nappasi voiton lukemin 19-17. ForZe on täten turnauksessa 2-1 -tilanteessa, mikä tarkoittaa joukkueen kannalta sitä, että voitolla SAW:sta tiistaina, napsahtaa joukkueelle varmistettu major-paikka.

Samanaikaisesti toisessa striimissä pelattu Vitality – Eternal Fire näki Ranskan ja Tanskan yhdistyneet CS-voimat lähinnä juoksevan yli turkkilaisjoukkueesta. Vaikka Eternal Fire 12 kierrosta saikin, oli ottelu käytännössä Vitalityn hallussa alusta loppuun.

Toisena ja kolmantena otteluna pelattiin Outsidersin ja MOUZ:n välinen kamppailu sekä fnaticin ja SAW:n välinen ottelu. Kuten aiemmin mainittu, hoiti SAW fnaticin lukemin 16-10, ja joukkue pelaa täten paikasta majoreilla forZea vastaan tiistaina. MOUZ voitti Outsidersin melko helposti lukemin 16-12.

Päivän isoimmat yllätykset nähtiinkin sitten viimeisissä ottelupareissa. Heroic onnistui vihdoin ja viimein voittamaan NAVI:n, ja täten joukkue varmisti ensimmäisenä eurooppalaisena joukkueena Legends-paikan Majoreilta. Tämä tarkoittaa sitä, että Heroic pääsee skippaamaan majoreiden Challengers Stagen kokonaan.

Toisena isona yllätyksenä päästiin todistamaan, kun Johannes ”tabseN” Wodarzin BIG hoiti itselleen niin ikään major-paikan voittamalla FaZe:n peräti 2-0 -tuloksin. BIG voitti oman karttavalintansa Dust 2:n todella vaivattomasti lukemin 16-7, ja jatkoi samaa rataa Mirageen, missä voitto irtosi lopulta viimeisellä kahdella kierroksella tabseN:n voitettua kaksi clutchia peräkkäin.

Kolmannen RMR-päivän ottelut:

12:00 | SAW – forZe
12:00 | OG – Unique

15:45 | NAVI – Vitality
15:45 | fnatic – Eternal Fire

19:30 | FaZe – MOUZ
19:30 | Outsiders – Dignitas

RMR EUROPE A - DAY 3 SCHEDULE