Koti CS:GO Riittääkö ENCE:llä rahkeet päästä pelaamaan miljoonaturnaukseen? – Seuraa suorana

Riittääkö ENCE:llä rahkeet päästä pelaamaan miljoonaturnaukseen? – Seuraa suorana

JAA
ENCE @ FACEIT Europe Minor 2018


Miljoonan dollarin FACEIT Majoriin johdatteleva Euroopan Minor-turnaus on viimeinen neljästä maanosittain järjestettävästä Minor-turnauksesta. Kaksi tapahtuman parasta joukkuetta saavat paikat syyskuussa Lontoossa pelattavaan Majoriin. Tänään alkava Minor-turnaus pelataan 19. – 22. heinäkuuta ja palkintopotissa on 50 000 dollaria, josta 30 000 on varattu voittajajoukkueelle. Myös ENCE ottaa illalla ensiaskeleensa kohti voittopottia ja paikkaa syyskuun Majorissa.

Kahdeksan osallistujajoukkuetta on jaettu kahteen lohkoon, joiden neljä joukkuetta pelaavat keskenään. Kahdesta tappiosta turnaus on ohi, kun taas kahdella voitolla etenee pudotuspeleihin. Myös pudotuspelit pelataan double-elimination -formaatilla. Lohkot näkyvät alla:

FACEIT Minor Eurooppa (19.-22.7.)
Lohko ALohko B
OpTic GamingTeam Kinguin
ENCE eSportsNinjas in Pyjamas
LeftOutRed Reserve
3DMAXSprout

 

Turnaus alkaa kello 16:30 OpTicin ja 3DMAXin kohtaamisella. ESL One: Colognessa suhteellisen hyvin pärjänneellä ENCE:llä puolestaan on tänään kello 17:45 vastassaan LeftOut. Mikäli ENCE on yhtä hyvässä vireessä kuin Colognessa, heillä on erittäin hyvät mahdollisuudet olla syyskuun Majoriin lähtevän kahden joukkueen joukossa. Jo ranskalaista LeftOutiakin vastaan pelaaminen voi kuitenkin osoittautua haastavaksi, sillä heidän riveissään pelaavat muun muassa Fabien ”kioShiMa” Fiey sekä  Adil ”ScreaM” Benrlitom. Ajankohtainen otteluaikataulu löytyy esimerkiksi HLTV:stä ja turnausta voi seurata suorana FACEITin Twitch-kanavalta.

Aasian Minor on vielä menossa, mutta Amerikasta Majoriin pääsivät CompLexity Gaming sekä Rogue. IVY:stä (Itsenäisten Valtioiden Yhteisö) Majoriin lähtevät HellRaisers sekä Team Spirit.

Kuva: ESL

Kommentit

kommenttia