Renegades torppasi huhut, joiden mukaan seuran CS:GO-joukkue olisi jättämässä organisaation

CS-skenen sisäpiirimiehenä tunnetun Jarek ”DeKay” Lewiksen mukaan CS:GO-joukkue Renegadesin pelaajasopimukset lähestyvät kohti loppuaan. Seura kuitenkin torppasi huhut pelin hylkäämisestä omassa Twitter-viestissään.

Lewiksen saamien tietojen mukaan Renegadesin pelaajat etsivät uusia vaihtoehtoja nykyisen seuran tilalle. Dexertoon kirjoittamassaan artikkelissa Lewis paljasti, että jos pelaajat päätyvät jättämään Renegadesin, niin organisaatio ei ole suunnitellut palaavansa takaisin CS:GO:n pariin.

Renegades on ollut yksi keskeisistä joukkueista CS:GO:n parissa, ja seura aloitti kilpailemisen pelin parissa vuonna 2015. Mikäli pelaajat pysyvät yhdessä mahdollisen lähtönsä jälkeen, niin he saavat pitää ansaitsemansa paikan ESL Pro Leaguen tulevalla kaudella.

Kuitenkin juuri tätä uutista kirjoittaessani tarkistin vielä Renegadesin sosiaalisen median tilit, ja organisaatio vaikuttaa lyövän huhuille kapuloita rattaisiin. Seuran julkaisemassa Twitter-viestissä nimittäin todetaan, että joukkue jatkaa ylpeänä myös tulevalle kaudelle.

Lähde: Starladder / StarSeries Season 7 / Igor Bezborodov


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.