Ahdistaako rikoksien takeminen ja jatkuva lain kourasta pakeneminen Red Dead Redemption 2:ssa? Ei hätää, ratkaisu ongelmiisi on saapumassa.

Red Dead Redemption 2 on saamassa uuden modin, joka mahdollistaa pelaajalle lain toisella puolella pelaamisen. Pelaajat voivat uudessa modissa metsästää rikollisia, sekä kuulustella epäilyttäviä länkkäreitä.

RDRFR, kuten GTA 5 vastakappaleensa, aikoo muuttaa pelin kyttäsimulaattoriksi, mutta modaajat aikovat tehdä siitä kuitenkin hieman erilaisen edeltäjäänsä verrattuna. Pelit itsessään toimivat hieman erilaisissa hiekkalaatikoissa, ja modaajat yrittävätkin käyttää parannuksia hyväkseen ja tehdä modista hienostuneemman sekä pelaaja läheisemmän.

Kuva: Rockstar Games / RDRFR

Kuten kuvassa nähdään, voi poliisina kuulustella pelin sisäisiä hahmoja, sekä pidättää heitä. Näyttää myös siltä, että pelaajat pystyvät tekemään yhteistyötä muiden poliisien kanssa.

RDRFR Beta julkaistaan muutaman viikon päästä, mutta tarkkaa päivämäärää ei ole annettu. Voit liittyä modin Discordiin saadaksesi ajankohtaista tietoa sen kehityksestä.

Lähteet: PCGamer, Kuvat: Rockstar Games / RDRFR