Real Madrid -tähti Casemiro on ilmoittanut perustaneensa CS:GO-joukkueen, joka kantaa nimeä CaseEsports. Organisaatio kertoi keskittävänsä toimintansa Espanjan pääkaupunki Madridiin, jossa sijaitsevat myöskin joukkueen uusi tiimitalo ja toimisto.

Casemiro on tunnettu CS:GO-fani ja harrastelijapelaaja. Hänet on nähty useasti pelaamassa FaZe Clanin Marcelo ”coldzera” Davidin, MIBR:n Gabrial ”FalleN” Toledon, sekä Brasilian maajoukkuekavereidensa Neymarin ja Gabriel Jesuksen kanssa.

– Tämä joukkue luotiin harrastukseni pohjalta, josta todella nautin. Halusin viedä sen ammattitasolle ja aivan kuten urallani, haluan heidän olevan parhaita. Tiedän, että uuden joukkueen luominen ja tittelin voittaminen vie aikaa ja vaatii paljon työtä, mutta toivon että pelaajat ja fanit nauttivat todella tästä projektista, kertoi Casemiro julkistuksessa.

Katso myös: Video: Jalkapallotähti Neymar Jr hauskuutti katsojia CS:GO-taidoillaan!

Ilmoituksen mukaan, CaseEsportsin lyhytaikaisena tavoitteena on ”kasvattaa Espanjan CS-skeneä, sekä varmistaa paikkoja tärkeistä kansainvälisistä turnauksista”. Joukkueen ensimmäinen haaste odottaakin jo nurkan takana, kokoonpanon aloittaessa matkansa 100 000 dollarin DreamHack Open December -turnauksen karsinnoissa.

CaseEsportsin kokoonpano:

🇧🇷 Denis ”⁠dzt⁠” Fischer
🇧🇷 Paulo ”⁠land1n⁠” Felipe
🇧🇷 Felipe ”⁠delboNi⁠” Delboni
🇧🇷 Yan ”⁠yepz⁠” Pedretti
🇧🇷 Vinicius ”⁠n1ssim⁠” Pereira

Casemiro

@Casemiro
Hoy ya somos más grandes, hoy nace @CaseEsports mi propio equipo de CSGO formado por @yanyepz, @dztfps, @delbonifps, @land1ncs y @n1ssimV. #WelcomeCaseEsports

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.