Ranskalainen CS-legenda lopettaa pitkän uransa. Tankiksi kutsuttu RpK pelasi yhdeksät CS:GO -majorit.

Legendaarinen Cédric ”RpK” Guipouy päätti ripustaa hiiren naulaan 32-vuotiaana. Yli kymmenen vuotta kestäneen uransa aikana hän kerkesi pelata isojen organisaatioiden alla: Team Vitality, G2 Esports, Team Envy, VeryGames ja Titan hyvinä esimerkkeinä. Ura alkoi Counter-Strike: Sourcen parissa ja häntä pidettiin yhtenä maailman parhaista pelaajista. RpK siirtyi VeryGamesin paidassa myös Counter-Strike: Global Offensiven luokse, mutta lopetti uransa yllättäen 2013. Hovik ”⁠KQLY⁠” Tovmassianin VAC -pelikielto kuitenkin muutti kaiken ja hän palasi pelaamiseen, kun häntä kaivattiin Titanin kokoonpanoon.

Le Tank kutsumanimen saanut RpK oli CS:GO:n puolella jopa yhdeksän kertaa arvostetuimmassa turnauksessa eli majorissa. Pudotuspeleihin Guipouy pääsi vain kerran, kun Team Vitality menestyi Berliinin StarLadder turnauksessa, mutta hävisi yllättäen puolivälierässä AVANGAR’ille.

Huhtikuussa Cédric penkitettiin Team Vitalityn kokoonpanosta ja syyskuussa oli aika lopettaa pelaaminen.

– Tänään päättyy pitkä ja kaunis ura. Se alkoi kauan sitten ja mukaan mahtui ylä- ja alamäkiä, mutta olen aina rakastanut sitä. Olen kiitollinen tuestanne vuosien varrella, en tule koskaan unohtamaan sitä, RpK kertoi Twitterissä.

Cédric Guipouy - RPK MOTORSPORT

@RpKTANKK
Today marks the end of a long & beautiful career. It started long ago, had ups & downs, but I always loved it.
I'm greatful for your support over the years, I won't forget it ❤️

In memory of my journey, I started my merch to keep Le Tank legacy alive 👇
RpK.gg

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Hulvaton tilanne: Almazerin hiiri hajosi kesken kierroksen – selvisi hengissä

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!