G2 Esports ilmoitti Twitterissä, että organisaatio on potkaisemassa riveistään Daniel ”Goga” Mazorra Romeron. Samalla uudeksi Rainbow Six: Siege -joukkueen pelaajaksi julistettiin Parker ”Interro” Mackay. Ilmoituksessa oli kuitenkin koira haudattuna.

G2 on jo pitkään ollut kyseisen pelin kovimpia joukkueita ja kyseinen kokonpano voitti juuri äskettäin Six Invitational -turnauksen. Voitollaan joukkue tienasi itselleen 800 000 dollaria. Kyseisessä kokoonpanossa pelaa myös kaksi suomalaista kuuluisuutta, jNSzki ja Kantoraketti.

Tämän takia monella peliä seuraavalla meni aamukahvit kurkkuun, kun G2 Esports ilmoitti, että joukkueen kokoonpano uudistuu pelaajavaihdoksella. Tiimin uusin tulokas on kanadalainen Parker ”Interro” Mackay ja hän syrjäyttää joukkueen entisen tähtipelaajan Daniel ”Goga” Mazorra Romeron.

Kuitenkin hyvin nopeasti paljastui, että kyseessä on meemi, joka on alkanut elää omaa elämäänsä. Interro kun ei ole varsinaisesti pelaaja, vaan pelin yksi kuuluisimmista kommentaattoreista.

Yhteiseen konnuuteen ovat lähteneet mukaan kaikki isot tekijät ja Twitter täyttyi eri operaattorien viesteistä kuviteltuun vaihtoon liittyen. Tämän johdosta osa lajia satunnaisesti seuraavista penkkiurheilijoista olivat varsin hämmentyneitä.

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli