G2 Esports ilmoitti Twitterissä, että organisaatio on potkaisemassa riveistään Daniel ”Goga” Mazorra Romeron. Samalla uudeksi Rainbow Six: Siege -joukkueen pelaajaksi julistettiin Parker ”Interro” Mackay. Ilmoituksessa oli kuitenkin koira haudattuna.

G2 on jo pitkään ollut kyseisen pelin kovimpia joukkueita ja kyseinen kokonpano voitti juuri äskettäin Six Invitational -turnauksen. Voitollaan joukkue tienasi itselleen 800 000 dollaria. Kyseisessä kokoonpanossa pelaa myös kaksi suomalaista kuuluisuutta, jNSzki ja Kantoraketti.

Tämän takia monella peliä seuraavalla meni aamukahvit kurkkuun, kun G2 Esports ilmoitti, että joukkueen kokoonpano uudistuu pelaajavaihdoksella. Tiimin uusin tulokas on kanadalainen Parker ”Interro” Mackay ja hän syrjäyttää joukkueen entisen tähtipelaajan Daniel ”Goga” Mazorra Romeron.

G2 Esports

@G2esports
The grind never stops 💪🏼

We are pleased to welcome @InterroTalks as our newest addition to the Rainbow Six roster.

Kuitenkin hyvin nopeasti paljastui, että kyseessä on meemi, joka on alkanut elää omaa elämäänsä. Interro kun ei ole varsinaisesti pelaaja, vaan pelin yksi kuuluisimmista kommentaattoreista.

Parker Mackay

@INTERRO
After months of dedicated research I've discovered the best team to beat G2 Esports: themselves.

That's why I've accepted @G2_Fabian's offer to join them as their new fifth.

I'm sorry @G2Goga but my mission to destroy G2 is too important. I hope you understand.

Yhteiseen konnuuteen ovat lähteneet mukaan kaikki isot tekijät ja Twitter täyttyi eri operaattorien viesteistä kuviteltuun vaihtoon liittyen. Tämän johdosta osa lajia satunnaisesti seuraavista penkkiurheilijoista olivat varsin hämmentyneitä.

ESL Rainbow Six

@ESLRainbowSix

G2 Esports

@G2esports
Looks like he fits in well with the rest of the team - welcome @InterroTalks, we're glad to have you 🥰
The transfer window is closed, rosters have been confirmed and everyone is ready to play! See you next week in #R6PL!

Liquipedia R6

@LiquipediaR6

mkay

@notmkay
can we get @LiquipediaR6 on it asap please lol
Always there to cover roster moves

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli