PUBG Global Invitational 2018 lähestyy ja Euroopasta olisi tarkoitus valita kolme parasta tiimiä puollustamaan koko maanosan kunniaa loppupeleihin Berliiniin. Euroopan karsintojen järjestämisestä vastaa ESL.

Kaikkiaan avoimen ilmoittautumisen kautta kisaamaan pääsee huikeat 1280 joukkuetta, joista lopulliseen Britannian Leicesterissä 29.6.-1.7.2018 järjestettäviin LAN-karsintoihin etenee vain 20 tiimiä. Taistelu tulee olemaan ankaraa, varsinkin kun karsintojen yhteen laskettu voittopotti on yhteensä muhkeat 100 000 dollaria.

Berliinin finaaleihin edenneet kolme joukkuetta pääsevät taistelemaan herkullisesta 2 miljoonan dollarin yhteenlasketusta palkintopotista ja tietenkin MM-tittelistä. Yhteensä joukkueita finaaliin pääsee ympäri maailmaa 20 kappaletta.

Jos siis tuntuu siltä, että peli sujuu ammattilaisen elkein niin sinulta, kuin tiimiltäsi, kannattaa äkkiä käydä ilmoittautumassa mukaan peleihin. Oman joukkueen voi käydä ilmoittamassa mukaan ESL:n sivuilta. Kannattaa kuitenkin muistaa, että osallistuminen edellyttää vähintään 18-vuoden ikää.