Fortniten ottaessa jatkuvasti uusia harppauksia kohtia e-urheilun keskiötä, ei PlayerUnknown’s Battlegroundsin takana oleva kilpaileva studiokaan halua jäädä rannalle ruikuttamaan. Heinäkuussa pelattiin kahden miljoonan dollarin huipputurnaus, PUBG Global Invitational, ja ensi vuodelle on luvattu omat ammattilaisliigat Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan, Kiinaan ja Etelä-Koreaan.

Nyt FACEIT kertoo blogissaan solmineensa yhteistyösopimuksen PUBG Corpin kanssa, mikä on tuomassa peliä FACEITin e-urheilualustalle. FACEIT on suuressa roolissa esimerkiksi Counter-Strike: Global Offensiven kilpapelaamisessa erityisesti Euroopassa, sillä FACEIT on yksi parhaista ponnahduslaudoista ammattilaiseksi haluaville.

FACEITin blogin mukaan luvassa on muun muassa online-turnauksia ja -liigoja palkintoineen, joiden ylläpitämiseen alusta on suunniteltu. Liigojen lopullinen toteutus PUBG:n kohdalla nähdään myöhemmin, mutta blogissa puhutaan muistakin peleistä tutusta formaatista, jossa eri alueiden kuukausittain nollautuvat liigat on jaettu divisiooniin. Niitä kiipeämällä voi ansaita pisteitä, jotka toimivat virtuaalisena valuuttana FACEITin kauppapaikassa. Jos alusta on jo ennestään tuttu, odotettavissa on varmasti tuttua kilpapelaamisen meininkiä.

PUBG:lle uusiksi suunnitellun alustan suljettu beta käynnistyy tänä viikonloppuna. Jos haluat päästä jo tällöin pelaamaan, voit hakea mukaan täältä. Yhtiöt eivät vielä paljastaneet, milloin alusta avataan kaikille.

FACEIT

@FACEIT
We're excited to announce @PUBG is coming to @FACEIT!

🏆 Fully automated Tournaments
📈 Rewarding Progression in our Leagues & Ladders
🤑 2,000,000+ FACEIT Points up for grabs
🕹️Seamless Game Integration

The Closed Beta launches August 17th!

👉 fce.gg/pubg_blog


Lähde & kuva: FACEIT