PUBG:in eli PlayerUnknown’s Battlegroundsin early-access julkaisusta on kulunut vasta 2 kuukautta. Peli on kuitenki yksi tämän hetken hypetetyimmistä ja se on kerennyt tienata julkaisijoilleen arviolta jo 32 miljoonaa dollaria, kertoo pelimarkkinoita analysoiva SuperData.

SuperDatan raportin mukaan PUBG on ollut toukokuun kymmenen tuottavimman pelin joukossa. Se ohitti jopa Overwatchin ja Counter-Strike: Global Offensiven.

PlayerUnknown’s Battlegrounds on epäilemättä yksi tämän hetken suosituimmista peleistä. Pelkästään Twitchissä peli on ollut alustan kolmen katsotuimman pelin joukossa viimeisen 30 päivän ajan, kertoo influencer.gg sivusto. Näin ollen ei tulekkaan yllätyksenä, että pelillä on valtava potentiaali nousta myös eSports -peliksi, ja juuri nyt se onkin yksi skenen suurimpia puheenaiheita.

Esimerkiksi TSM, yksi maailman tunnetuimmista eSports-organisaatioista, palkkasi kaksi kokoaikaista PUBG Twitch striimeriä, Colton “Viss” Visserin ja Austin “Smak” Haggettin tässä kuussa. Vaikka tähän mennessä ainut eSportsiksi luokiteltava PUBG tapahtuma oli useiden striimereiden järjestämä hyväntekeväisyys turnaus, näyttää pelin kulku kohti eSportsia melko varmalta.