PlayerUnknown’s Battlegrounds -pelin PCS: Europe Series 1 -turnaus on saatu päätökseen.

Finaalien viimeinen pelipäivä päättyi Team SoloMidin voittoon – joukkueen suoriuduttua jopa rikollisen hyvin – lunastettuaan 85 pistettä viidestä pelatusta ottelusta.

Suomalaisten kannalta pelit eivät sujuneet niinkään mallikkaasti, mutta palkintopotista saatiin silti lohkaistua myös palanen.

Valtteri ”Vazku” Jussilan, Paavo ”Pag3” Voutilaisen, sekä Jere ”Jembty” Kauppisen tähdittämä Omaken Sports sijoittui loppukähinöiden päätteeksi 4. sijalle, joka oli suomalaisia sisältävistä joukkueista paras sijoitus.

Anssi ”mxey” Pekkosen tähdittämä Team Liquid sijoittui 5. sijalle, ja viimeiseen finaalipäivään tilastojen kärjessä lähtenyt, kokonaan suomalaisista koostuva ENCE puolestaan 7. sijalle.

PCS: Europe Series 1 -sijoitukset: