Pommi putosi lattian läpi – ikävä bugi ratkaisi pelin CS:GO-turnauksessa

Aasialaisessa eXTREMESLAND 2019 CS:GO LAN-turnauksessa nähtiin melkoisen kummallinen ja toisen joukkueen kannalta erittäin harmillinen tilanne, kun pommi putosi kartan alle.

Australialaiset joukkueet Avant Gaming ja Ground Zero Gaming pelasivat vastakkain turnauksen alkuerässä ja ottelusarja oli tasan 1-1. Ground Zero oli tukalassa paikassa, sillä Avant johti karttaa 15-12, ja oli ottamassa jatkopaikan itselleen. Tilanne muuttui kuitenkin vielä hankalammaksi, kun ikävä bugi käytännössä ratkaisi pelin Ground Zeron puolesta.

Kun peliaikaa oli alle minuutti jäljellä, Ground Zeron pelaaja Callum “BURNRUOk” Henderson oli yksin 1v4 tilanteessa ja yritti löytää pommin pitääkseen joukkueensa pelissä mukana. Pommi oli kuitenki kierroksen alussa pudotettu maahan, mistä se oli bugannut kartan alle ja saavuttamattomiin. Hendersonin ja Ground Zeron ainoa toivo tilanteessa olisi ollut neljän tapon nappaaminen yksin, mikä osoittautui liian vaikeaksi tehtäväksi. Avant otti pistein 16-12 itselleen toisen karttavoiton ja jatkopaikan.

Kuva: KomodoAU / Twitch / Kuvakaappaus.