Runkosarjan neljänneltä paikalta pudotuspeleihin lähtenyt Team Liquid on voittanut kevään Pohjois- Amerikan LCS:n mestaruuden. Vastassa oli runkosarjan kärkijoukkue 100 Thieves, jonka Team Liquid murskasi kolmen pelin päätteeksi luvuin 3-0. Tuoreet mestarit edustavat Pohjois-Amerikkaa toukokuussa järjestettävässä kansainvälisessä Mid-Season Invitational -turnauksessa.

Ensimmäisessä pelissä nähtiin vielä tasaista kamppailua, mutta sen lopulla Team Liquidin jyrä alkoi vyöryä ja peli päättyi 30 minuutin jälkeen. Loput ottelusta oli yksipuolista eikä 100 Thievesin support, Zaqueri ”aphromoo” Black, koko kevään arvokkain pelaajakaan onnistunut kääntämään sen suuntaa. Toinen ja kolmas peli kestivät kukin enää alle 30 minuuttia. Ottelun kulusta maalaa kuvaa myös se, ettei 100 Thieves onnistunut anastamaan sen aikana ainuttakaan hirviötä. Team Liquidin Eugene ”Pobelter” Park valittiin mestaruusottelun arvokkaimmaksi pelaajaksi hallitessaan Riftin mid -lanea 100 Thievesin Yoo ”Ryu” San-wookia vastaan.

Myös pronssiottelussa nähtiin melko nopea ratkaisu, kun sarjan toiselle sijalle pelannut Echo Fox nujersi Clutch Gamingin 3-0. Echo Fox ansaitsi pronssimitalillaan edustuspaikan Team Liquidin ja 100 Thievesin ohessa tänä vuonna toista kertaa järjestettävässä Rift Rivals -turnauksessa, joka pelataan heinäkuussa. Pohjois-Amerikalla on turnauksessa vastassaan Euroopan LCS:n kolme parasta joukkuetta: Fnatic, G2 Esports sekä Splyce.

Kevään 2018 NA LCS pudotuspelien sijoitukset:

1. Team Liquid
2. 100 Thieves
3. Echo Fox
4. Clutch Gaming
5-6. Cloud9, Team SoloMid
7. Counter Logic Gaming
8. FlyQuest
9. Optic Gaming
10. Golden Guardians