PlayStationin vastine Xboxin Game passille on tulossa ja yritys kertoi asiasta lisätietoja.

PlayStation on muuttamassa heidän pelipalveluitaan. Yritys aikoo yhdistää PlayStation Plussan ja PlayStation Nowin, sillä tarkoituksena on luoda vastine Xboxin suositulle Game Passille.

PS tiedotti PlayStation Nowin sivuun siirtymisestä tiistaina 29. maaliskuuta. Tarjolla tulee olemaan kolmea (3) eri hintaluokkaa sekä palvelua.

PlayStation

@PlayStation
All-new PlayStation Plus launches in June with three flexible membership options.

First details: play.st/3qFh1CT

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Ensimmäinen on PlayStation Plus Essential, joka maksaa 8.99 euroa kuukaudessa tai 59.99 euroa vuodessa. Se tarjoaa samat edut, kuten nykyinen PS+. Näitä ovat esimerkiksi alennukset, pari ilmaista peliä ja pääsy verkkopelaamiseen.

Toinen PlayStation Plus Extra, joka antaa muiden etujen päälle pääsyn jopa 400 eri peliin PlayStation 4:lle ja 5:lle. Kuukausihintana toimii 13,99 € tai vuodessa 99,99 €.

Kallein versio on PlayStation Plus Premium, johon kuuluvat kaikki ylemmät edut ja siihen lisäksi kylkeen käyttöön 340 peliä. Mukana on pilvitallennuksella pelattavia PS3-pelejä. Kaiken kruunaa se, että PS+ Premium-jäsenet pääsevät käsiksi valikoimaan rakastetuista klassista peleistä alkuperäiseltä PlayStationilta, PS2:lta ja PSP:lta. Yksi kiinnostava etu on se, että tarjolla tulee olemaan mahdollisuus testata uusia pelejä ennen ostamista. Hinta? 16.99 € kuukaudessa tai 119.99 € vuodessa.

Lähde ja lisätietoa: Blog.PlayStation

Lue myös: Natus Vinceren perustaja ZeroGravity sotii nyt Venäjää vastaan

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!