Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtama G2 on yksi kovatasoisimpia huippujoukkueita. Siitä huolimatta G2 floppasi Pro Leaguen heikkotasoisessa lohkossaan, ja jäi ulos pudotuspeleistä.

Uusi G2:n Counter Strike -linari rakentui todella vahvalle pohjalle. Kovačin serkusten ja Audric ”JACKZ” Jugin rinnalle valittiin yksi maailman vakuuttavimmista pelin sisäisistä johtajista sekä yksi lupaavimmista AWP-pelaajista. Joukkue aloitti urakkansa loistavasti, sillä IEM Katowicessa tilille napsui turnauksen hopeasija.

Pikaisesti Katowicen jälkeen alkanut ESL Pro League toi kuitenkin G2:lle omat haasteensa. Kun joukkue joutui Katowicessa pelaamaan ilman koronavirukseen sairastunutta valmentajaansa, jäi joukkue kolmessa ensimmäisessä Pro Leaguen ottelussa ilman pelin sisäistä johtajaansa. Katowicen jälkeen koronavirukseen sairastunut Aleksib ei päässyt serverille LookingForOrgia, MOUZ:a eikä fnaticia vastaan pelatuissa otteluissa. G2 voitti australialaisjoukkueen, mutta taipui molemmille MOUZ:lle sekä fnaticille.

Aleksib:n poissaolo näkyi hurjan selkeästi, ja kyseisen turnauksen pitäisi olla viimeinen niitti suomalaispelaajan epäilijöille. G2 oli täysin kusessa ilman Virolaisen johtamiskykyä eikä tilanteeseen auttanut edes se, että takana oli paljon kehuttu valmentaja Rémy ”XTQZZZ” Quoniam.

Joukkue sekä Aleksib sai hurjaa krittiikiä myös Entropiqiä vastaan kärsimänsä tappion jälkeen. Aleksib saatiin serverille kyseiseen otteluun, ja herra johti joukkueensa todella tasaiseen kolmen kartan taisteluun nukuttuaan käytännössä vain päiväunet. Aleksin paluu näkyi välittömästi servulla, sillä niin Nikola ”NiKo” Kovač kuin Ilya ”m0NESY” Osipovkin suorittivat välittömästi huomattavasti korkeammalla tasolla.

Aleksib sekä G2 saivat aivan turhaa krittiikkiä Pro Leaguen jälkipuinneissa. Joukkue on pelannut uskomattoman hyvin niin lyhytikäiseksi rosteriksi, ja etenkin m0NESY:n kylmäpäisyys on osoittautunut jo todella isoksi voitoksi. Olihan hänen LAN-forminsa yksi G2:n uuden rosterin suurimpia kysymysmerkkejä.

G2 on yksi tulevan major-karsinnan ennakkosuosikkeja, ja mikäli tie majoreille avautuu, on joukkue samalla yksi majoreiden suurimpia ennakkosuosikkeja. Joukkue on tehty haastamaan Natus Vincere maailman parhaan joukkueen paikasta, ja siihen se on myös kykeneväinen. Jo Katowicen finaaleissa nähtiin joukkueen pystyvän kamppailemaan jopa täysillä sylintereillä pyörivää FaZea vastaan, ja jopa ilman NiKon huippusuorituksia. Mikäli hän olisi ollut serverillä, olisi FaZe lentänyt kolmessa kartassa ulos turnauksesta kädessään se huonompi mitali.