PewDiePie ja Marzia menivät naimisiin kahdeksan vuoden seurustelun päätteeksi

Lähes 100 000 000 seuraajaa kerännyt YouTube-tähti Felix ”PewDiePie” Kjellberg on mennyt naimisiin Marzia Bisognian kanssa. Bisognia on myös varsin suosittu tubettaja, mutta noin yhdeksän kuukautta sitten hän päätyi – ainakin toistaiseksi – lopettamaan videoiden lataamisen palveluun. Tällä hetkellä Marzian kanavalla on noin 7,6 miljoonaa seuraajaa.

Tuore pariskunta julkaisi joukon tunnelmallisia kuvia Twitterissä ja Instagramissa. Elokuun 19. päivä järjestettyyn tilaisuuteen oli kutsuttu vain pariskunnan kaikkein läheisimmät ystävät ja perheenjäsenet.

”Eilen 19. toukokuuta – tarkalleen kahdeksan vuotta tapaamisemme jälkeen – me juhlimme häitämme yhdessä läheisempien ystäviemme ja perheidemme kesken. Se oli kaikkein kaunein päivä, ja tulen pitämään sitä aarteenani ikuisesti. Haluan kiittää kaikkia ihmisiä, jotka pääsivät paikalle ja auttoivat meitä juhlimaan häitämme. Tunnen oloni onnekkaimmaksi ihmiseksi ja olen niin täynnä rakkautta. Olen haltioitunut siitä, että voin kutsua Felixiä aviomiehekseni loppuelämäni ajan ”, Marzia kirjoitti Instagramiin.