Onnekas Overwatch-fani sai pelistä oikeaan elämään tuodun Lootboxin sisältä melkoisen yllätyksen.

Muun muassa Fallout 3 ja Elder Scrolls: Oblivion -pelejä tuottamassa ollut Gavin ”kathode” Carter päätti kosia puolisoaan hieman näyttävämmin. Mikä sopisikaan innokkaan Overwatch-fanin kosimiseen paremmin kuin pelistä oikeaan elämään tuotu Loottilaatikko, joka pitää sisällään sormuksen:

Gavin Carter

@TheGavinverse
So this weekend I got engaged to @_probably_emily! She LOVES Overwatch so to make it special, I had a fully electro-mechanical Overwatch loot box designed and fabricated by @OptimisticGeom to present the ring. We surprised her at @AviaryCocktails and it was so great! (Thread)

Carter halusi loottilaatikon olevan mahdollisimman autenttinen, joten hän palkkasi avukseen Optimistic Geometry -nimisen pelirekvisiittojen rakentamiseen erikoistuneen sunnittelijan. Mekaanisesti avautuvan laatikon suunnitteluun, rakentamiseen ja testaamiseen meni yli vuosi, joten mistään viikonloppuprojektista ei ollut kyse.

Ilmeisesti odotus kuitenkin kannatti. Carter itse oli enemmän kuin tyytyväinen, ja mikä vielä tärkeämpää, niin oli myös hänen puolisonsa, joka pääsi avaamaan huikean laatikon:

 

Eurheilu.org on nyt myös Discordissa! Keskustele uutisista ja löydä peliseuraa: https://discord.gg/znGMa7r

 

Lähde: Dexerto.com.

Kuva: Blizzard Entertainment.