Tanskalaiset erittäin kovat Counter-Strike: Global Offensive -joukkueet ovat tehneet pelaajavaihdon, jossa Marcus “Kjaerbye” Kjærbye siirtyy Astralisiin ja Rene “Cajunb” Borg Team Dignitasiin. Mielenkiintoinen pelaajavaihto julkistettiin torstaina. Molemmilla joukkueilla on ollut haasteita viime aikoina ja menestys ei ole ollut aivan yhtä kirkasta, kuin aiemmin. Tällä pelaajavaihdolla molemmat tiimit uskovat nostavansa tasoaan takaisin ja olevansa jälleen kärjessä turnauksissa.

Vasta 18-vuotias lahjakkuus Kjaerbye on pelannut Dignitasissa muutaman kuukauden loistavilla tuloksilla ja tämä yksi Tanskan lahjakkaimmista tulevaisuuden pelaajista oli ilman muuta Astraliksen ykkösvaihtoehto. Hän ei kuitenkaan voi pelata Astralisissa vielä ESL Colognessa, sillä hän oli mukana Dignitasin päästessä karsinnoista siihen mukaan. Astralis on ilmoittanut etsivänsä sijaisen kyseiseen turnaukseen.

Canjub on ollut Astralisin mukana alusta lähtien ja hän on ollut myös osaomistaja tiimissä. Alun perin osana Dignitasia olleessa tiimissä Canjub oli myös kokoonpanossa. Häntä Astralis ei pysty nyt käyttämään Kjaerbyen korvaajana ESL Colognessa, sillä Canjub pelaa nyt Dignitasin riveissä. Canjubin omistusosuuteen Astralisissa saamme lisätietoa lähiaikoina. Joukkue tulee tekemän muutoksia rooleihin ja koko vaihdon tarkoituksena on saada tiimi palaamaan takaisin menestyksen raiteille. Tämä yksi vuoden kovimpia pelaajavaihtoja tuo odottavan tunnelman jatkon suhteen ja molemmat joukkueet saavat mahdollisesti aivan uuden potku ja suunnan tekemiseensä.

Lähteet: thescoreesports.com ja dailydot.com