Palaset loksahtelevat liian hyvin paikoilleen – onko Jani ”Aerial” Jussila HAVUn viides pelaaja?

© Kuva: DreamHack

HAVUn viidettä pelaajaa on odotettu kuin kuuta nousevaa, joten organisaatio ilmoitti keskiviikkona, että julkistus uudesta pelaajasta tulee torstaina kello 12.00.

Kuukausien sisällä on spekuloitu paljon, kuka tulee olemaan HAVUn CS:GO-kokoonpanon viides jäsen. Nyt näyttäisi siltä, että ENCEn riveistä lokakuussa sairaslomalle lähtenyt Jani ”Aerial” Jussila liittyisi HAVUn CS:GO-joukkueeseen.

HAVUn Twitter-tilillä julkaistiin keskiviikkona hämärä video, jossa kuvattiin viidettä pelaajaa, mutta kasvoja videolla ei paljastettu. Yksi faneista kuitenkin huomasi yhtäläisyyksiä videossa näytettyihin kenkiin ja Aerialista otettuun aiempaan kuvaan. Videossa sekä kuvassa näkyy täysin samat Nike-merkkiset kengät.

Tämä on totta kai vain spekulaatiota, mutta tapaukseen saatiin lisää tulta alleen, kun keskiviikon ja torstain välisenä yönä DBLTAP-sivuston arvostettu e-urheilutoimittaja Jarek ”DeKay” Lewis kertoi useisiin lähteisiinsä nojaten, että HAVU tulee kiinnittämään Aerialin kokoonpanoonsa.

27-vuotias Aerial on ollut ENCEn penkillä lokakuun lopusta lähtien. Siirto suomalaisten organisaatioiden välillä saatiin DeKayn mukaan päätökseen, kun ENCE hankki Joonas ”doto” Forssin HAVUsta.

Onneksi torstaina kello 12.00 saadaan varmistus HAVUn CS:GO-joukkueen viimeisestä palasesta.

Aiheeseen liittyvää:

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.