Arctic Invitational saa lisää suomalaisväriä, mutta samalla ovenavauksella turnauksen kärkijoukkue jättäytyi pois.

Suomessa järjestettävän Arctic Invitational -turnauksen kolmas kutsujoukkue on selvillä. Hartwall Arenalle saapuu eurooppalaisjoukkue CR4ZY!, jonka riveissä pelaa myös suomalainen Otto ”ottoNd” Sihvo.

Kuitenkin samassa tiedotteessa todetaan, että turnaukseen ensimmäisenä joukkueena kutsun saanut NRG on perunut osallistumisensa Arctic Invitationaliin. Perumisen syyksi todetaan aikataululliset syyt.

Tapahtuman organisoimisesta vastaava Starsquad Event kertoo, että he pyrkivät etsimään korvaajaksi toisen korkean profiilin joukkueen. NRG:n menetys on epäilemättä kova isku, sillä kyseinen kokoonpano on tällä hetkellä maailmantilaston viidennellä sijalla.

Turnauksen kolmas kutsujoukkue on brasilialainen FURIA Esports, ja puolestaan neljäs tiimi selviää Tubecon 2019 -tapahtumassa järjestettävässä Suomen karsinnassa 16.-17.8.

Suomalainen kärkijoukkue ENCE tiedotti jo aikaisemmin, ettei joukkue ennätä osallistumaan kotimaiseen megaturnaukseen. Sen sijaan suomalaistiimi suuntaa katseensa kohti Moskovassa järjestettävää BLAST Pro Series -turnausta.

LUE MYÖS: ENCE valitsi BLASTin Artic Invitationalin sijaan – BLAST Pro Series tulee Moskovaan

Arcitc Invitational starttaa 14. syyskuuta, ja tapahtuman näyttämönä toimii Hartwall Arena.

Arctic Invitational

@ArcticInv
THE NEXT INVITE OF ARCTIC INVITATIONAL IS @gocr4zy! 🇪🇺

They're ready to #gocr4zy with the help of Otto "ottoNd" Sihvo! 🇫🇮

Also, unfortunately @NRGgg has decided to withdraw from #arcticinvitational due to scheduling reasons. Read more 👇

🔗 arcticinvitational.fi/blog/2019/07/1…

#dontfakeit

Kuva: Starsquad Event