Otto ”OttoNd” Sihvo oli ilmiliekeissä, kun HAVU nappasi elintärkeän voiton Elisa Invitational Winter 2021 turnauksen lohkovaiheessa.

Lähes vuoden CS:GO proskenestä sivussa ollut Sihvo liittyä HAVU Gamingin CS:GO joukkueeseen vuoden alussa. Alku on ollut vaikea, mutta heräämisen merkkejä on alkanut selkäesti näkymään. Tänään päästiin näkemään mihin AWP:ta kantava Sihvo pystyy, kun ranteet alkaa lämmetä.

Lue myös: Nämä pelaajat potkittiin FACEIT Pro Leaguesta

Kolmesta aiemmasta ottelusta vain yhden voittanut HAVU oli tänään käytännössä jo pakkovoiton edessä, ja joukkue vastasi huutoon. Ottelun MVP oli ehdottomasti ilmiliekeissä ollut Sihvo, joka nakutteli kolmessa kartassa 70 tappoa kuollen vain 40 kertaa. Samalla irtosi myös ottelun korkein HLTV rating 1.30, ja toisiksi korkein ADR 86.1.

#KotipizzaMVP #godtoNd 🔥🍕
#HAVUCSGO | After three maps we take down @777esports, GG WP 🔥

2-2 in Elisa Invitational, back on Friday with some Elisa Open Suomi 👊

#HAVUJA

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen täältä!

HAVU:n CS:GO joukkueen valmentaja Taneli ”disturbed” Veikkola vitsaili ottelun jälkeen, että kaikki on nyt kunnossa joukkueen voitettua 777 esportsin. Hän kuitenkin jatkoi nopeasti, että joukkueella on vielä suhteellisen paljon tekemistä kommunikaation sekä yhteispelin kanssa, joten parempi palata takaisin serverille.

Taneli Veikkola

@ddisturrbed

Taneli Veikkola

@ddisturrbed
Everything fixed, time to have a break 🥲

GG @777esports, currently 2-2 in #ElisaInvitational

Otto Sihvo

@ottoNdCS
2-1 vs @777esports monster t sides getting over 3 rounds on every map big improve XD!
Still loads of misunderstandings and errors with coms and reactions so might aswell get back to server.

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen täältä!

Vuoden vaihteessa kahden pelaajan rosteri muutoksen tehnyt HAVU on tällä hetkellä kiistatta Suomen ykkösnimi suomalaisista kokoonpanoista. Tähän mennessä joukkue on pelannut neljä virallista ottelua, joista tuloksena on kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Joukkueen harteilla lepää käytännössä yksinään paineet suomalaisen CS:GO:n menestyksestä kansainvälisillä markkinoilla, eikä tehtävä ole missään nimessä helppo.

Valoa kuitenkin alkaa sarastamaan tunnelin päässä, mikäli Sihvo pystyy jatkamaan tällä tasolla. Suomen CS:GO skene tarvitsee HAVU:lta onnistumisia, mutta aikaa se tulee vielä tarvitsemaan. Toivotaan, että joukkue saa tästä voitosta lisää öljyä koneeseen, jotta yhteispeli alkaa toimimaan entistä paremmin ja kakkostierin joukkueista tulee heille välipaloja matkalla kohti kärkijoukkueita.

Lue myös: HLTV:n tuoreet joukkuerankingit on ulkona – Suomalaiset loistavat poissaolollaan

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!