Olemme julkaisseet viimeaikoina paljon lukuja PUBG:sta, varsinkin sen suosiosta sekä pelimyynneissä, että suoratoistopalveluissa. PlayerUnknown’s Battlegrounds saavutti heinäkuussa 500 000 yhtäaikaista pelaajaa Steamissa ja Twitch:ssä peliä katsottiin kuukauden aikana yli 60 miljoonaa tuntia.

Koko pelin isänä pidetty Brendan ”PlayerUnknown” Greene jakoi kuitenkin IGN lehdelle pelin muita statistiikkoja tappavimmista aseista, pelaajien kuolemista ja jopa pelin tähän asti kauimpaa tehdyn tapon.

”PlayerUnknown”:n mukaan tähän mennessä pisimmän matkan päästä tehty tappo on tehty 6766 metrin, eli lähes seitsemän kilometrin päästä. Tappava laukaus ammuttiin Stalberista, kartan koilliskärjestä aina kartan aivan lounaiskärkeen Primorskiin.

pubg seitsemän kilometrin tappo

PUBG:n tappavin asia on ollut tietenkin aseet, joilla on tapettu yhteensä yli 700 miljoonaa pelaajaa. Yllättäen kakkospaikalle tappomäärissä nousevat kulkuneuvot, joiden alle on kuollut yhteensä 147 miljoonaa pelaajaa. Siniselle alueelle on kuoltu ”vain” 5.4 miljoonaa kertaa, ja punaisille pommialueille 4,32 miljoonaa kertaa.

PUBG matkustettu matkaPUBG:ssa on keretty myös matkustaa jalkaisin ja kulkuneuvoilla 2 307 042 079 214 metriä, joka vastaa matkaa lähes saturnukselle ja takaisin!

Brendan ”PlayerUnknown” Greenen mukaan data on kerätty 23. maaliskuuta – 19. heinäkuuta välisenä aikana.

Lähteet: IGN